למלאך בודד!!!

...ליאור

New member
למלאך בודד!!!

קודם כל הכינוי שלך יפה למרות שלא נראה לי שאת בודדה, את מוקפת כאן בפורומים בלי הפסקה ושימשיך כך. דבר שני את מנהלת פורום מאוד פעילה שמתי לב. ועכשיו לעניני, את ענית לי על השאלות יפה מאוד, אני שאלתי באופן כללי, לאו דוקא לגבי הסיפור שקראת בית מעץ והרבה אהבה. אבל את יודעת שיש לי סיפורים אמיתיים מהחיים. כלומר לא מזמן קראתי את הספר של פנינה רוזנבלום איך היה להם בית מעץ ואם החלון היה נשבר היו מאלתרים משהו לסדר, אז אצלי כאן בשנות האלפיים זה עדיין קורה, וזה לא שאני חייתי כך תמיד, אני חייתי בבית ארמון, יפהפה אבל בעלי היה עושה הרבה בלאגן בבית וכשהתגרשתי השארתי לו הכל ועכשיו אני מתחילה מאפס, ותוך שאני מדברת איתך אני ליד חלון העץ השבור אבל דרכו אני רואה את הגינה היפה שעושה לי אור בנשמה. אני אמשיך לכתוב סיפורים כאן, ואם לא אז אני אכתוב בפורום של סיפורים מהחיים ואני מאוד מאוד אשמח אם תכנסי לשם ותגיבי כי את אחת שמאוד מאוד אוהבת אני לשמוע את דעתה אז אני סומכת עליך. ביי מתוקה ותודה מכל הלב.

ליאור היקרה !

ראשית אני מודה לך מאוד על המחמאות והפירגון... באשר לסיפורך האישי - כואב לי מבפנים לשמוע על חייך... אני מקווה כי תמצאי את הכוח להצליח להגיע למעמד שהיה לך בעבר בכוחות עצמך. את רק צריכה להאמין מבפנים שאת יכולה ! אני מאוד שמחה שבחיי היומיום הקשים שעוברים עליך את בכל זאת מוצאת את הפינות המיוחדות של האור - הגינה... אני מעריכה מאוד אנשים שמוצאים את הטוב גם כשקשה ומעיק. אני מאחלת לך מקרב ליבי הצלחה בדף החדש שפתחת בחיים... אני מאמינה בך. את צריכה רק להאמין בעצמך !!! וזה תקף לגבי כל דבר בחיים. ובאשר לסיפוריך - אני אשמח לקרוא ואף להגיב עליהם...

למעלה