ילדת התות בננה
New member
למלאך השומר שלי!
לידיד המושלם שלי! עבר הרבה זמן ,הרבה זמן שעברנו ביחד אני ואתה ועוד נעבור אבל אני ואתה ביחד עכשיו לנצח!אתה הבן אדם שאני הכי אוהבת בעולם! כמה כיף לי לראות אותך מחייך ושאתה מאושר מהחיים שלך ושאתה עדיין איתי אומנם לא באותו אופן אבל איתי איזה כיף זה !אז בהזדמנות זאת אני רק רוצה להגיד לך שאני ואתה זה נשמות תאומות תזכור את זה..ואני יכולה להסביר לך: כמה פעמים אלוהים שם אותנו במכשולים?כמה פעמים יכולנו להגיע למצב הזה שלא נהייה בחיים אחד של השני?לא משנה באיזו דרך...היו לנו הרבה ואולי עוד יהיו אבל אנחנו יצאנו גדולים ונשארנו תמיד אחד עם השניה תמיד שנינו אתה גורם לי לחייך תחיוך הכי רחב שלי שאני שומעת אותך מדבר על הדברים היפים בחיים שלך זה מצחיק שאנחנו רבים אנחנו נשמעים כמו אויבים אבל זה רק מאהבה.. ואתה יודע שאני אף פעם לא מתכוונת לפגוע אז נכון לפי המכתב אפשר להבין שאני אוהבת אותך הרבה יותר מידיד אבל תזכור את גבול התשוקה שלנו
את הגבול שאנחנו קבענו
אני לא ישכח אותו בחיים אבל בעתיד מי יודע מה יהיה אולי נפר את הגבול הזה ונעבור אותו, בנתיים אני שמחה שאתה בחיים שלי אני שמחה שאתה איתי ושאתה הידיד הכי טוב לא ידיד אתה המלאך השומר שלי אני רוצה שיהיה לך רק טוב ואתה יודע את זה אז רק רציתי להגיד לך תודה תודה שאתה מעריך אותי ומקבל אותי איך שאני ותודה שאתה שומר עליי מכל מיני דברים ותודה שאכפת לך ממני....ולא אכפת לי שאני אוהבת אותך יותר מידיד זכותי!אתה יותר מידיד כמו שאמרתי אתה הנשמה התאומה שלי..לא תמיד הנשמות התאומות הם אהבה..וזה לא שלא היתה בנינו היתה והיא עוד תחזור..זה מה שאני מאמינה אבל אני יודעת שגם עם לא..אני ואתה לעולמיםםםםםםם ולנצחים ביחד!אני אוהבת אותך ואתה ידוע גם שאני יעשה הכול בשבילך...אני אומנם מבולבלת אבל ככה גם הרגשות שלי תזכור שאני תמיד פה בשבילך!ותזכור את כל מה שאמרתי לך! שלך בהרבה יותר מסתאם ידידות! אודליה(אוצליה בשבילך)
לידיד המושלם שלי! עבר הרבה זמן ,הרבה זמן שעברנו ביחד אני ואתה ועוד נעבור אבל אני ואתה ביחד עכשיו לנצח!אתה הבן אדם שאני הכי אוהבת בעולם! כמה כיף לי לראות אותך מחייך ושאתה מאושר מהחיים שלך ושאתה עדיין איתי אומנם לא באותו אופן אבל איתי איזה כיף זה !אז בהזדמנות זאת אני רק רוצה להגיד לך שאני ואתה זה נשמות תאומות תזכור את זה..ואני יכולה להסביר לך: כמה פעמים אלוהים שם אותנו במכשולים?כמה פעמים יכולנו להגיע למצב הזה שלא נהייה בחיים אחד של השני?לא משנה באיזו דרך...היו לנו הרבה ואולי עוד יהיו אבל אנחנו יצאנו גדולים ונשארנו תמיד אחד עם השניה תמיד שנינו אתה גורם לי לחייך תחיוך הכי רחב שלי שאני שומעת אותך מדבר על הדברים היפים בחיים שלך זה מצחיק שאנחנו רבים אנחנו נשמעים כמו אויבים אבל זה רק מאהבה.. ואתה יודע שאני אף פעם לא מתכוונת לפגוע אז נכון לפי המכתב אפשר להבין שאני אוהבת אותך הרבה יותר מידיד אבל תזכור את גבול התשוקה שלנו
![](https://timg.co.il/f/Emo70.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo70.gif)