למלאכים על פני האדמה

joyjoy

New member
למלאכים על פני האדמה

"כשהנעל מתאימה- הרגל נשכחת" (אושו), כשאת נותנת את כל כולך...מחלקת את הלב לחתיכות שוות ומעניקה לכל דורש..כמו העץ הנדיב, את שוכחת את הצרכים הקיומיים שלך.שוכחת את הרגל אז שוכחת יבלות ,ויבלות יש גם בלב. צורכת את הנתינה כמו סם שמשכיח ממך אותך. ולפעמים בא לי לנער אותך , לטלטל כל כך חזק עד שתרגישי את ישותך, עד שתצאי החוצה לרגע מהתפקיד ותתחילי להבין שאת צריכה לשמור על עצמך. את צריכה להזכיר לעצמך שיש לך רגל. שגם לך כואב לפעמים. שמותר להרגיש את זה ולא לטשטש את זה .להכריח אם צריך .מדי פעם לשים את עצמך לפני הכל. כי זה "מנהג מגונה". כמו בילדות כשאספת חיות פצועות הביתה, או ויתרת על צעצוע בשביל שאחיך לא יבכה, או חזרת לדודה וביקשת סוכרייה גם בשביל אחותך. כמו בשתיקה שלך שמסתתרת מאחורי העניין שאת מביעה בכל אחד. לפעמים בא לי לנער אותך אבל יותר מזה בא לי לחבק אותך כל כך חזק, לגונן, לסוכך, לעטוף שלא תרגישי לעולם לבד. אבל זה בלתי נמנע. זה הולך בגלים ... את נותנת, נותנת, נותנת, ואז התרוקנות... כשאת מרוקנת, נטולת כח..את מתמלאת אשמה שאת אנושית ואת מתנצלת ועדיין מרגישה אשמה שוב ושוב...ואז הריקנות, והאשמה, והאכזבה העצמית המיותרת הזאת...כל כך הרבה עייפות ואז הבדידות מתעוררת כמו מפלצת שעכשיו כבר אין לך כוח להילחם בה. את הולכת לאיבוד בעצמך לרגע. ואז את מנערת את עצמך...דווקא אז את כן מנערת את עצמך ומזכירה לעצמך שבעצם אין לך רגל, ...שוב נועלת את הנעל ושוכחת את הכאב...חייבים להמשיך ללכת...חייבים להמשיך לתת כי ...אחרת הכל יקרוס... ... אני רוצה לנער אותך ואני רוצה לחבק אותך...ואני רוצה לדאוג לך ואני יודעת ש"ההרגל המגונה" הזה הוא מה שעושה אותך כל כך מופלאה... מה שעושה אותך מלאך... אבל את יודעת מה.... גם אם הנעל מתאימה עדיין יש לך רגל! ומלאכים...הרי לא שומרים על מלאכים אחרים...הם כל כך עסוקים בלשמור על בני אנוש..להעניק להם כל הזמן את רק חושבת איפה יש עוד גוזלים פצועים... אז אם מלאכים לא שומרים על מלאכים אחרים ...מי ישמור אותם ? *ומה תבקשי מלמעלה ? אם זה אותי , אז הנה אני שלך מזמן*

ה מוזה

New member
הצלחת,הצלחת להותיר אותי פעורת פה

..מוזר לי , מוזר לי מאוד . כי הרי יודעת אני שלא אלי נשלח המכתב ובכל זאת - לקרוא את זה היה כמו לקרוא משהו שנשלח...אלי. נגעת לי שם בפנים ,איפה שאני לא רוצה לגעת ..איפה שפוחדת לגעת לתת לעצמי לרצות בשבילי ..כן, מיליון פעם אני אומרת לעצמי "מה איתך"? אבל זה הרגל מגונה שכזה להעניק ללא גבולות . אולי את צודקת.. אולי כך הרגל נשכחת ואיתה היבלות .. את בוודאי תופתעי לדעת כשאומר לך שרק היום חלפה בראשי מחשבה " את כל כך רוצה שיהיה טוב לכולם ,דואגת ,,מלטפת, מושיטה יד, מנחמת, מעודדת , רוצה כל כך שיהיו מאושרים..ומה איתך?? מה עם האושר שלך?" עכשיו בוודאי מבינה את פי הפעור כשקראתי את המכתב שלך .. אבל ..זה כל הקסם במכתבים שלא נשלחים , הנמען יכול להיות כל אחת ואחד.. תודה לך ג´וי על מכתב באמת מעורר מחשבה .(אגב, העץ הנדיב ספר אהוב עלי ביותר ..)

joyjoy

New member
../images/Emo9.gif

לא מפתיע אותי שמצאת בו את עצמך. וכן זאת מחמאה..
ואני שמחה שזה דיבר אליך...ומקווה שתדאגי לאושר שלך...

חיה 35

New member
אמרתן את כל מה.....

מה שיש לי בלב ובנשמה! כמו מדיום, עץ הנדיב , אהבה חינם זהו מתנה מיוחד שאני חושבת ניתנה לנו. למרות שאנחנו שוחכות את עצמינו לפעמים, למרות שלפעמים אני עוצרת ואומרת, הלו גברת את רצה לכולם ואיפה את, אבל כלל שלמדתי בחיים: כשאתה נותן מכל הלב כשאתה נותן ללא צפיות, הקבלה מגיעה לבד. אולי לא באותה דרך אבל אולי בצורה אחרת. מזדה איתכן מכל הלב.

ל ל י

New member
"יש אבנים עם לב אדם"..

אולי בהקשר אחר.. אבל מלאכים, מושג ארטילאי.. אגדי ממש.. ואת, ילדה יפה שלי.. מלבישה אותו על דמויות מהחיים.. על בני אדם.. כמה רגישות יש בליבך להבחין.. כמה רגישות בנשמתך היפה, להעריך ולאהוב.. כמה שאני אוהבת אותך, עד אין סוף.. פעורת פה, כבר ציינו פה.. ואני מוסיפה, את ההנאה שלי לקרוא אותך.. כמה שאת יודעת לנתח מצבים, לתאר אותם במילים.. את המילים הנכונות, בדיוק בהקשר המתאים.. את התחושות והרגשות להעביר במילים.. זה כישרון ממש נדיר.. שאת, ילדה יפה שלי, התברכת בו.. וזה מדהיםםםםםםםםםםםםם.. וגולת הכותרת.. השיר הזה.............................. אוי.. דמעות זלגו לי ממנו.. פשוט נמסה.. אוהבת אותך

למעלה