למלאכית שפגשתי באמצע הפורום

למלאכית שפגשתי באמצע הפורום

הי מלאכית קסומה,קודם כל עכשיו ההתלהבות גדולה יותר,כי ראיתי את כל התמונה ,(בקטן)מהמם מקסים מרהיב...ממש תודה גדולה. והנה הצ'ופר שלי אלייך מקול הלב ורד מלאכית טובה באמצע הפורום ©ורד מנדלסון לפעמים כך פתאום באמצע הדרך... מוצאים מלאכים טובים ..בדיוק ולא בערך, מלאכים שנוגעים בלב עוטפים את הנשמה מלאכים מלאים אור טוהר וחכמה. לפעמים כך באמצע הפורום מוצאים מלאכיות מלאכיות צבעוניות וחיוכיות, הפותחות דלתן ומעניקות מקול הלב וזה כל כך נעים ואוהב לפעמים כך באמצע הדרך לפורום מצאתי אותך מלאכית או בעצם את מצאת אותי, וזה כל כך מלאכי וממשי ואמיתי כי את אכן מלאכית המרגשת כצבעי הקשת הזורחת כשמש כחמה את מלאכית הגדולה בנתינה ובעומק הנשמה לפעמים כך הדרך לשביל התפוזים כל כך טובה מלאת אור שלווה ואהבה בזכות מלאכיות כמוך קסומות ואהובות שמפזרות אהבה בעולם והופכות אותו לטוב יותר ואף מושלם תודה לך מלאכית חביבה אדיבה ונדיבה כי בזכות טיפות תשומת הלב,,הרצון הטוב האחווה הנכונות והיצירה בחדווה גדלים בפרדס הנשמה המון פירות נדירים ואדירים שופעי נתינה מעריכה מודה מוקירה מודה ועוטפת אותך במילה אחת שמביעה את כל רגשותיי ומחשבותיי :תודה !!! תודה לך מלאכית חיוכית -על כל הנתינה הכנה, קיבלת מהאל יופי של מתנה ידי זהב ששוזרות צבעים ,ולב רחב שמפזר חיוכים ועוד הרבה דברים ברוכים תודה לך מלאכית שאת מחלקת את מתנות השמים לכל האנשים בהרבה אהבה תודה לך מלאכית כה מיוחדת וטובה... מקול הלב-ורד

מלאכיית

New member
../images/Emo24.gif

כל מה שאני עושה באמת בשביל לעזור לאנשים, מקווה שלפעמים יש הבנה שהדברים לוקחים זמן.. תודה לך ורד מקסימה!

בשמחה מלאכית...

כיף לדעת שיש ביננו גם מלאכים ולא רק בשמיים ,המשיכי לתת ...כי זו תכונה נפלאה,ממני בחיוך ורד

למעלה