למנהלות הפורום-בעיה.

michaelg123

New member
למנהלות הפורום-בעיה.

האמת אני לא בטוח שזאת בעיה אבל . . יש פה הרבה מאוד תעבורה בפורום, חלקה סיפורים וחלקה סתם שטויות. אני חייב להודות שאני מוסיף לא מעט שטויות. למה הדבר גורם? מישהו שבאמת רוצה לקבל ביקורת על יצירה מקורית ומפרסם בפורום יכול להשכח לחתולין
אם כתבו תגובות רבות להודעות אחרות. מהבחינה הזאת פורום הסיפורים של האגודה הוא הרבה יותר יעיל גם אם נתקלים שם לפעמים ב
או ב
ואולי אפילו בניר יניב שזועם לו ברחבי האתר. מה אתן אומרות? מיכאל מייאו
ה

אסתר 1984

New member
אתה צודק.

לכן קיימים שרשורים ל"הודעות משוטטות", "אוף טופיק" וכו'. אנחנו משתדלות לשרשר לשם את כל מה שהוא לא סיפור, אבל בזמן האחרון באמת יש הרבה הודעות כאלה... חוץ מזה, אם מישהו רוצה להקפיץ סיפור שלו שכבר עבר לעמוד השני ולא קיבל תגובות - רק תבקשו. נשמח להקפיץ לכם. אוקיי? אה, וגם יעזור אם תנסו לכתוב פחות הודעות
...

אסתר 1984

New member
ועוד משהו -

אם, לפני שאתם מפרסמים פה סיפור, תדאגו שהוא יהיה הכי טוב שאתם יכולים, ואז לא יתפרסמו כאן מיליון גירסאות לכל סיפור - מה שיקל על כולם להגיב יותר, וגם יאפשר ליותר סיפורים להופיע בעמוד הראשון. אם יש עוד הצעות ייעול אנחנו נשמח לשמוע.
יום נעים שיהיה לכם.

אסתר 1984

New member
../images/Emo3.gif

רואים שהפסקתי באמצע המשפט כדי לעשות משהו אחר
. מקווה שהבנתם אותי בכל מקרה. והגיע הזמן שאני אפסיק להגיב לעצמי
.

michaelg123

New member
ובנוסף

את צודקת, אני מטיף לכל זבי החוטם שנכנסים לכאן וכבר מלא זמן לא שלחתי סיפור, כי אני עובר ומשפר ועורך את הסיפורים שלי. והינה אני רואה שיש פה אנשים שמפרסמים סיפורים ברצף, ולרוב הם כוללים שגיאות כתיב פשוטות ושפה עילגת ( אני לא מדבר על פיסוק כי זה הצד החלש שלי). אייך שלא יהיה אני פונה אל החברים בקריאה נרגשת מישהו גנב שתי תרנגולות ושק תירס ממשק החי, תחי מדינת ישראל . . סליחה. בכל אופן שימו לב חברה, הרבה מהסיפורים פה כבר לא נקראים כלל כי יש הרבה מאוד מהם, תעברו בבקשה על הסיפורים שלכם תוודאו שהם הכי טובים שאתם יכולים לכתוב ורק אז תשלחו. בכבוד רב ובהערכה ללא גבולות, מעומק הלב, רב שלומות, אלפי תודות מיאו
ה טומיסלב למפנר

Yuli Gama

New member
LOL

אגב, אני אומנם חושבת שבאמת חשוב שאנשים יעלו סיפורים לפורום רק אחרי שיהיו בטוחים שהסיפור מושלם , אבל אסור לשכוח שהפורום הזה מיועד בין השאר לכותבים מתחילים. כלומר אנשים שמעלים לכאן את הסיפור הראשון שלהם, ואינם מודעם עדיין לכל החוקים. אל תדאג
, רוב הכותבים שממשיכים לכתוב מעבר לסיפור הראשון שלהם לומדים במהירות :). ואגב, אתה תפסת כתום
כלומר סיפור שהעליו מחכה ברגעים אילו לתגובה נדחק לשוליים

Boojie

New member
לאחרונה באמת התרבו הכותבים

במידה מפתיעה (מגמה מבורכת ברובה, עלי לציין). חבל שאין לנו דרך לעודד את הכותבים המשקיעים (אלה שדואגים לפחות לעשות הגהה סבירה לסיפור לפני שהם מפרסמים אותו) על ידי סימון מיוחד שיגרום לזה שההודעות שלהם תהיינה יותר בולטות. אחרי הכל, למי שמשקיע מגיע יותר. אמנם אני מתעבת את שיטת הקארמה של נענע, אבל בפורום כזה זו הייתה יכולה להיות שיטה מבורכת.

conio stdio

New member
הצילו../images/Emo70.gifמה קרה ל"במה חדשה"../images/Emo35.gif../images/Emo122.gif

האתר של "במה חדשה" לא עולה כבר שלושה ימים!

למעלה