למנהלות הפורום

brbrita

New member
למנהלות הפורום

בהודעה אחת כתבתן שאתן מחקתן הודעה פוגעת של איזו גולשת יש לי שאלה למה לא כתבתן מה גולשת הזו כתבה...? בשביל נוכל לדעת ולהחליט אם היא עברה את הכלל שקבעתן.... ברבריטה

המרחפת

New member
ברבריטה

מחקתי את הודעתה, כדי שלא יראו דברים כמו שהיא כתבה מעל דפי הפורום. אם אספר לך, מה בעצם השגתי? אסתפק בלומר שהיא כתבה על מישהו שהוא מגעיל ומספר כינויי גנאי נוספים, ואני מבטיחה לך ששלי ואני מתייעצות לפני כל מחיקה, ומתלבטות האם זה אכן צעד נכון.

אבל איך איפשר ללמוד מטעיות

של אחרים אני מציע לך שאם בבריטה רוצה מאוד , אז כתבי לה במסר אישי על כך רק אם את זוכרת

brbrita

New member
למרחפת

כתבת שלפני כל מחיקה את ושלי מתייעצות אם זה צעד נכון או לא... לדעתי שזה צעד לא נכון בכלל בשביל מה המציאו את פורום...? בשביל להגיד הכל... אם גולשת ההיא כתבה קללות ומילים לא יפות כמו בן זונה, שילך להזדיין, שימות... אז אני מבינה אותך... אך אני לא מאמינה שמישהו יכתוב את המילים שכתבתי כרגע בפורום... חוץ מזה אנחנו לא מעורבות בפוליטיקה.... זה בסך הכל רק פורום ברבריטה

המרחפת

New member
ברבריטה

לא ממש לזה נועד פורום.... פורום נועד על מנת ליצור קבוצת דיון, לקיים שיחה. הודעות פוגעות אסורות, כיוון שאז כולם נסחפים למריבה, והיכן הסוף? תפקיד מנהל פורום הוא בין השאר לשמור על הסדר הטוב. כל מנהל קובע לעצמו האם מדיניותו קשוחה או רכה, ואיזה מין יחס ניתן לכל דבר. אני חושבת שהקהילה בפורום זה שונה מאשר בפורומים אחרים, בהם בודדים מכירים אחד את השני מחוץ לאינטרנט, והחוקים קצת שונים. אני לא יודעת מה איתך, אבל לא היה לי נעים אם מישהו חופשי היה קורא לי בשמות, מעליב אותי ויורד עליי בכל הזדמנות עד להרגשה שהוא מחכה לי בפינה לרדת עליי. לשמירה של אווירה טובה ודיון מסודר, מדי פעם אנו (שלי ואני) חייבות למחוק הודעות שעלולות להעכיר את האווירה ולהפריע לדיון.

brbrita

New member
אך....

אני אומרת שזה יהיה מאוד חבל שאם הגולשים לא יכולים להביע את דעתם אפילו בהערות קיצוניות... יש לי הצעה... הגולשים יכולים להביע דעות אך לא ייאמרו שמות שאליהם התכוונו...

royik

New member
לא רעיון טוב

אז כל אחד ינסה לנחש על מי מדברים. זה לא יהיה קשה במיוחד, וגם לא נעים לנחש... ואז יותר אנשים יכעסו. ומה השגת בזה? פורום הוא לא במה להטחת עלבונות, אלא להבעת רעיונות וביקורת. אם תביני את זה, תביני שהרעיון שלך מיותר...

ומה קורה

כאשר הבעת רעיונות בנושא מסויים מקבלת תגובות אישיות? זה קרה יותר מפעם אחת ויותר מעשר פעמים בפורומים אחרים של חרשים.

למעלה