למנהלים ולכל המבקרים של האתר

ic11

New member
למנהלים ולכל המבקרים של האתר

דבר ראשון אני מבקש סליחה שניגררתי לויכוח הילדותי הקודם בספרדית אני ניכנסתי לפורום בכוונה ליתרום קצת על ארגנטינה ולהמליץ כל דבר טוב שעברתי שם.אני יודע טוב מאוד שיש לי שגיאות כתיב. אבל אני משתדל למרות השגיאות להמליץ ולעזור אני מקווה שאוכל להמשיך ככה,

maozeitan

New member
לא קרה כלום תרגע...

בסה"כ כולם חברים פה תיקון הגיאות הוא לא להראות לך שאתה לא יודע (כי ברור שלעולה חדש יהיו שגיאות כתיב) אלא כדי לעזור לך ולשפר את העברית ברור שמישהו שהשפה העברית חדשה לו יהיה לו מאד קשה לכתוב ללא שגיאות (ותאמין לי שאני יודע על מה אני מדבר) אני גם הייתי במצב שלך (כי בית ספר יסודי לא למדתי בישראל) ואז שחזרתי לארץ בגיל 12 פתאום לא ידעתי לקרוא ולכתוב וברור שעם הזמן זה יילך וישתפר איך אומר הפתגם בספרדית las cosas de palacio van despacio

גרי רשף

New member
חבר'ה- הקמתם את הפורום לתחיה..

הפורום הזה אינו בין היותר פעילים בתפוז, ויכולים לעבור כמה ימים ללא אף הודעה, והנה תוך שעה יצרתם כאן שירשור ארוך כנחש.. אז נחמד שיש קצת פעילות בפורום, תיקוני שגיאות בספרדית תמיד אפשר לעשות ובנימוס (הרי אינני מתכוונים ללגלג על מי שטעה), ועל תיקון שגיאות בעברית כדאי לוותר (אלא אם כן מישהו ממש מבקש).

maozeitan

New member
זה לא היה מרוע !!!

תאמין לי שכמו שאותנו מעניין ללמוד ספרדית ככה העולים החדשים מעוניינים לדעת עברית וזה משיחות שלי עם עולים לא רק מארגנטינה אלא בכלל ולכן חבל שהוא סתם התרגז, הכוונה היתה טובה ויותר לא אתקן לו את השגיאות בעברית אני חייב לציין שהמשפט שרשמתי בספרדית ושהוא תיקן לי אותו שניהם אינם נכונים משום שהם לא פוסקו כהלכה ולא משום שהלוגיקה במשפט היתה לא נכונה. גם המשפט שלי יכול להכתב בצורה שבה הוא נכתב וגם המשפט שלו רק שצריך לפסק (לשים פסיק) כהלכה ואז המשפט יהיה נכון

למעלה