למנהלים... ולשאר חברי הפורום..

mui mui

New member
למנהלים... ולשאר חברי הפורום..

אני חושבת שהפורום התדרדר לתת רמה בימים האחרונים.. יש כאן גרעין מאוד קטן של אנשים שנותנים לרוב דעות מאוד ענייניות.. נראה כאילו כל הילדי בית-ספר מנצלים היטב את זמנם בחופש..
. הייתי רוצה לראות יותר ניהול.. (אני לא יכולה לדבר בשם אחרים) ברגע שיתחילו להמחק כאן יותר הודעות.. יתחיל כאן יותר סדר, ואנשים יפסיקו להציף את הפורום בתת רמה.. תודה

את מצפה מפורום על תוכנית ריאלטי שיהיה ברמה ??

אנשים פה כולה באים לרוקן כמו משאית זבל את השעמום שיש להם, ודקה אחרי זה כבר שוכחים מה כתבו שוב, למי באמת אכפת מה כתוב פה זה כולה פורום באינטרנט

למה שלא יהיה על רמה?

קח לדוגמא את פורום הישרדות (לא הישראלי) ואת פורום סדרות מציאות. זה שזה ריאליטי לא אומר שצריך להתנהג בתת רמה!

bibaso

New member
קודם כל איכפת למי שנמצא בפורום

אם אקח לדוגמא את שיפרה, - לאחר השבוע האחרון ירד לי ממנה לגמרי (כבר תקופה ארוכה שהיא אצלי בירידה, והשבוע האחרון זה ממש התרסקות), אבל מפריעות לי עדיין הרבה התבטאויות כלפיה. ואם רוצים ללכת הלאה - גם המשפחות של המתמודדים שקוראות בפורום.

bibaso

New member
אל תיתפסו רק לדוגמה -

זה מפריע גם לגבי התבטאויות לגבי כל אחד אחר.

קמבילי

New member
כל כך קשה להתעלם מהטיקבוקים האלה?

אם תיכנס לפורום באתר קשת המצב שם גרוע פי אלף כי שם יש רק מטקבקים. שיטקבקו, אפשר למנוע את זה מהם? אם לא יטקבקו כאן יטקבקו במקום אחר, ולא תוכל למנוע מבני המשפחה לקרוא כאן או שם. לטעמי הודעות המחאה על רמת הפורום רק מעלות את חשיבותם של הטוקבקים, וממילא הן חסרות תועלת, אז בשביל מה? דרך אגב, יש אפשרות לפתוח פורום על פלטפורמה דומה מאד ואפילו טובה יותר במקום אחר. יש עניין?

ShukyD

New member
מסכים עם הרעיון הכללי של ההודעה שלך

עד שמתלוננים על הודעה מסויימת היא כבר מזמן נעלמה מהעמוד הראשון נשארה רק התלונה שתגרור אחריה עוד תלונות ובכלל שוכחים על מה ולמה הכל התחיל

bibaso

New member
מבחינת המחאה - נראה לי שזה קצת עוזר

לא כלפי אלו שהגיבו להם, אבל כלפי חלק מאחרים שלא יגררו, וגם מבחינת המשפחות, אבל זה רק במה שקשור בפורום הזה. בקשר לפלטפורמה הנוספת - מבחינתי הדבר החשוב ביותר הם העידכונים, בכל אופן אם יש פורום ללא ה"תת רמה" אז יש עניין.

קמבילי

New member
זה לא פורום קיים, זה פורום שצריך לפתוח

בפלטפורמה אג'נדה http://www.agenda.co.il/ כתוב שפתיחת פורום לוקחת דקה. אני מכירה פורום אחד שרץ שם יפה. הערה ביבאסו: אמרתי לך כבר שאתה כל כך נעים הליכות שזה מרתיח, לא?
אני מבינה את התנגדותך לשפה הבוטה בפורום, אבל אם להודות על האמת, ככל שהשפה מלוכלכת יותר החץ קהה יותר וככל שהשפה נקייה יותר החץ מושחז יותר, והודעות הביקורת שלך על שפרה או על כל אדם אחר, כמו גם הודעות הביקורת שלי, מכאיבות יותר מכל טיקבוק פקצי.

bibaso

New member
אם ככה, כפי שאני מעריך -

אני אצטרך להיות בשני הפורומים במקביל + השידור בערוץ 20 + עבודה מהמחשב בימי העבודה הרגילים וזה כבר יהיה יותר מדי. ואם הפורום החדש יהיה פעיל כמו זה, מן הסתם יסבול מאותן בעיות. אני לא מסכים עם מה שאמרת "ככל שהשפה מלוכלכת יותר החץ קהה יותר וככל שהשפה נקייה יותר החץ מושחז יותר" - זה קורה רק במקרים שבעל השפה הנקיה מעוניין במכוון לפגוע, בשאר המיקרים לא.

HilaZ1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאני גם לא אוהבת את שפרה(בלשון המעטה)

אבל ממש לא מבינה למה צריך להתבטא כמו שמתבטאים כלפיה(פרע,שפרע,יצר הרוע וליודעת מה עוד).וזה נכון גם לגבי עינב שגם אותה אני לא אוהבת. ברור שפורום ריאלטי ימשוך אש יותר מפורום אחר.אנשים באים,מגיבים,הולכים.אבל יש מה לעשות בעניין,גם אם זה קצת

ShukyD

New member
מוזמנת להצטרף למאמץ ולשלוח לנו במסר

כל הודעה שנראית לך תת רמה וצריך למחוק. למען העלאת הרמה בפורום. הייתי רוצה לראות קצת יותר יוזמה מגולשים שרוצים לראות קצת יותר ניהול. תודה

עמליה0

New member
אני מבינה שאתה מנהל הפורום

2 הודעות שלי נמחקו, מדוע? שאלתי בהן במה עוסק כל אחד מדיירי הבית בחיים הרגילים מחוץ לבית של האח הגדול. והופתעתי לראות שההודעות נמחקו, יש סיבה?

ShukyD

New member
הסיבה היא שרשמת את אותה ההודעה שלוש פעמים

מחקתי שתיים והשארתי אחת תחפשי בעמודים הקודמים ואם לא את מוזמנת לכתוב מחדש כתגובה לשירשור "עדכונים יומיים" ו\או "הגיגים ומחשבות"

עמליה0

New member
אך אין בכלל,

אפילו קיבלתי מסר שהגיבו, וכשנכנסתי ללינק שנשלח במסר, היה רשום שההודעה נמחקה.

omer719

New member
../images/Emo45.gif אבל לא בדיוק ככה.

זה לא בקטע של יוזמה של ניהול, אני מקווה שאנשים מבינים של- 2 מנהלים זה בילתי אפשרי באמת לעבור הודעה הודעה על כולם, ובאמת אנשים יכולים לקום ולעזור, וברגע שאתם רואים הודעה לא ראויה, תוכן בוטה מידי לכתוב לנו במסר, אנחנו לוקחים טענה כזאת במלוא הרצינות ועושים מה שצריך לעשות. חבל שהפורום יתדרדר בצורה כזאת כשאפשר בקלות לתקן את זה.

למעלה