למנהלים... אחלה פורום באמת פורום אמיתי... יפה לכם. בהצלחה. שנה טובה.
א אבי איש מעללים New member 14/10/05 #1 למנהלים... אחלה פורום באמת פורום אמיתי... יפה לכם. בהצלחה. שנה טובה.
B bodas New member 14/10/05 #2 ../images/Emo51.gif ../images/Emo140.gif מקווים לראות יותר משתתפים פעילים בפורום, המטרה שלנו טובה בסך הכל - לעזור לעצמינו מלעשות את הטעויות הקלאסיות שכולם עושים.
../images/Emo51.gif ../images/Emo140.gif מקווים לראות יותר משתתפים פעילים בפורום, המטרה שלנו טובה בסך הכל - לעזור לעצמינו מלעשות את הטעויות הקלאסיות שכולם עושים.
ה ה מוזה New member 18/10/05 #3 למה לא? למה להמנע מטעויות? גם אם כולם עשו זאת לפני בקלאסיות אני לא רוצה לוותר על אף טעות [אני קוראת להן שיעורים ] שנה טובה קצת באיחור ואיך אומרים? מי שטועה לומד .
למה לא? למה להמנע מטעויות? גם אם כולם עשו זאת לפני בקלאסיות אני לא רוצה לוותר על אף טעות [אני קוראת להן שיעורים ] שנה טובה קצת באיחור ואיך אומרים? מי שטועה לומד .
B bodas New member 18/10/05 #4 בד"כ לא לומדים אם לא מבצעים את הטעות בעצמך, אבל אני לא חושב שמכל טעות אפשר ללמוד רק אם מבצעים אותה וחווים את התוצאות שלה על בשרך....
בד"כ לא לומדים אם לא מבצעים את הטעות בעצמך, אבל אני לא חושב שמכל טעות אפשר ללמוד רק אם מבצעים אותה וחווים את התוצאות שלה על בשרך....
S Surrender My Soul New member 19/10/05 #7 המשפט הזה../images/Emo80.gif מזכיר לי המון את עצמי. אני שונאת ללמוד מטעויות של אחרים. טעויות הן חלק מהחיים ומהדרך בה הם מתנהלים.
המשפט הזה../images/Emo80.gif מזכיר לי המון את עצמי. אני שונאת ללמוד מטעויות של אחרים. טעויות הן חלק מהחיים ומהדרך בה הם מתנהלים.