למנהלים

karin771

New member
למנהלים

כבר שלחתי הודעה אחת ואתם לא מגיבים ולא אומרים כלום... הלהקה שלי תכננה להקה עם עוד להקה ולא היו מספיק מעריצים אני מבינה את ההפסד בכסף ובמעריצים אבל הורדתם את כל הכסף שהיה לי שזה 130000 ל מינוס 1500=זה לא הגיוני לא יכולתי לכתוב שירים או להוציא סינגלים בבקשה תתקנותורידו חצי מהכסף אבל לא את הכול?!?!?!?! מס' להקה 1417

karin771

New member
ההופעה הייתה במרכז הירידים

אז ככה שלפחות היה אמור להישאר לי 30000 שקל

karin771

New member
לא אבל מה זה קשור לא הייתה הופעה!!!

היא הטבטלי והורידו לי את כל הכסף שהיה לי !!!

ההופעה לא הצליחה. יש הבדל.

הופעה שלא מצליחה, בהחלט מורידים לך כסף של כמה שההופעה היתה אמורה לעלות. (הופעה שלא הצליחה = הלהקה עלתה לבמה, הקהל זרק תפוזים על הלהקה, הלהקה עזבה את הבמה. זה לא אומר שההופעה לא התקיימה)

דוגמה:

קלי קלארקסון רוצה לעשות הופעה היא משלמת את שכירות המקום והכל ובאים מעריצים חדשים ששמעו על הזמרת ורוצים להכיר אותה אבל ההופעה מתבטלת והמעריצים מאוכזבים המקום שבו רצו לעשות את ההופעה דורש פיצועים כי הוא היה יכול לשכור זמרת אחרת ולהרוויח כסף ופופולאריות והוא לא.וככה זה גם פה...ההופעה התבטלה?את משלמת!

karin771

New member
לא הייתה הופעה!!!

לא היה זמן של הופעה היא התבטלה אומרים שהלהקה לא מוכנה מבחינת המעריצים ואין הופעה!!!! ושיורידו כמה שהלהקה הייתה אמורה לעלות הם הורידו לי 30000 שקל יותר!!!!

אוקיי, רגע של סמנטיקה (מצטער)

הופעה בוטלה על ידך --> הופעה לא היתה. הופעה התבטלה בגלל : מחלה, בצורת, מבול, ברק, סערה, מיצי, לא מספיק מעריצים, לא מספיק אלבומים, לא מספיק מיצי --> היתה הופעה, והיא נכשלה. עכשיו זה ברור ? לגבי הכסף, אני לא יודע.

karin771

New member
אוקיי

אתה המנהל של הפורום אתה לא יכול לתקשר עם המנהלים ולהגיד להם להגיב???

למעלה