למנהלי אתר שבט דקר, להיכנס.

roniiit

New member
למנהלי אתר שבט דקר, להיכנס.

בזמן האחרון, זה לא נכנס לי לאתר וזה עושה לי בעיות.. וזה חבל מאוד כי אין לי מה לעשות בבית חוץ מהאתר של השבט. כן כן שירה גיגי כן כן!!! הכל בגללך!!! את ואח שלך אשמים בהכל!!!

roniiit

New member
כואב לי הראש.

רציני. קיבלתי סחרחורות חזקות מהבצפר...ממש חזקות והראש כאב לי כמו לא יודעת מה...ושחזרתי מהבית עם חברה שלי, אני כמעט התעלפתי עלייה... היא החזיקה אותי. כנראה שזה חוסר שינה... מבטיחה שזה לא יקרה פעם הבאה...=\

לקפלן

איזה תפקיד אתה ממליץ לי להיות בחיל הים? כי אני מחפש משהו מאתגר אבל רק ל-3 שנים לא יותר

liorkap

New member
לשלומי..

שלום שלומי... * סטילים / דבורים (למרות שדבורים נראה לי יותר מתאים לך) * סנפיר - שזה יחידה יחסית חדשה שכוללת בתוכה את מה שהיה פעם יב"ן(יחידה לבטחון נמלים) וילת"ם(יחידה למשימות תת ימיות) והם גם מפעילים את הצרעות. כנס לאתר של חיל הים, יש שם הסברים על הכל.. http://www.idf.il/Navy/

guysa2

New member
אם כבר

פתחו את הנושא אז אני אשאל מה ששכחתי באותו יום... האם יש קשר בין התקבלות לקורסים כמו שייטת או חובלים לציונים של בגרויות? יום טוב שיהיה :)

liorkap

New member
תשובה...

לא.. אבל זה יכול לעזור בחובלים.. לי אין בגרות מלאה.. בהצלחה...

חיפנגי

New member
שלומי

מה אתה אוכל סרט שתהיה בחיל הים 20 מטר אתה לא רץ שכיבת שמיכה אתה לא עושה ילה תתחיל להתאמן שלא תהיה איזה שקמיסט

חיפנגי

הייתה מת לראות אותי עכשיו בכושר אני בבית עושה איזה 50 כל יום נראה אותך עושה לפחות 40

למעלה