למנהלי הפורום והחברים דחוף, דחוף

למנהלי הפורום והחברים דחוף, דחוף

פנו אליי מנהלים מפורום אחר שבו אני גולשת וביקשו ממני למחוק את מספרי הטלפון מהחתימה שלי כי זה לא תקין ואסור לפרסם. האם זה נשמע לכם הגיוני? ליאור האם זכותו של מנהל פורום לבקש ממני לשנות את החתימה? לא פרסמתי שום מוצר רק את מספרי הטלפון? מה לעשות?

הנה העתקתי מהמסר ששלחו לי לפי תקנות

תפוז בבקשה: אנחנו מבינים את הכעס על ביבי, ואת כל הבעיות שהתעוררו בעקבות גזירותיו, אבל כל אלו צריכים להשאר מחוץ לפורום. מספרי טלפון אסורים לפרסום לפי תקנון תפוז. אז אנא מחקי אותם מהחתימה שלך.

נתקלתי גם בתגובה ממש לא אוהדת

מצד קופת חולים כללית , מרכז בריאות האישה כשבקשתי לתלות שם את המודעה , לא הסכימו בשום פנים ואופן והיו ממש רעים !! אמרו שמותר לתלות רק דברים שלהם. לעומת זאת במכבי תליתי בלי בעיה , היה לוח ליד הכניסה לחדר אחיות ללקיחת דמים של המטופלות. נראה לי כאילו שאם יש מישהו שדעתו לא איתנו מנצל את כוחו כדי לטרפד אותנו . אני מרגישה לפעמים שכל המדינה נגדנו , התקשורת ,קופות החולים וכו'..
, מעליב !

השאלה באמת אם יש כזאת תקנה בתקנון

של תפוז ואז אין כל-כך מה לעשות בנידון... וזה באמת מעצבן ומעליב
ואגב, את צריכה לשנות את החתימה שלך כי המספר שמתחיל ב-09 בוטל!

אז זהו שבדיוק היום כתבתי שאני

מבולבלת ממספרי הטלפון שהוחלפו וכבר לא יודעת מה צריך לכתוב. חוץ מזה אם אני אשאיר את מספרי הטלפון בחתימה אז בפורום האחר יחסמו את כניסתי לשם. ליאור ונועם אתם מנהלי פורומים האם יש להם זכות לעשות זאת?

גנדלפית

New member
טלפון פעיל

ערב טוב לכולם(וכולן) בדיוק כפי שכבר אמרו,מספר הטלפון בעל קידומת 09 אינו פעיל המספרים האחרים (אילו שהיו מוגדרים לתרומות)משמשים גם גם להודעות נכנסות שוטפות מקוים שבקרוב מאד ניתןיהיה להודיע על מספר חדש למוקד הפעילות

רחל5

New member
אסור להם לאפשר לנו לתלות

אם הם מסכימים - הם עוקפים את התקנות שלהם לטובתינו. גם כאן, במכבי, הנושא נגע לליבה של הפקידה, אבל היא התנצלה שאסור להם לתלות דברים כאלה בתוך הסניף. היא צילמה עותק של המודעה כדי שיהיו לה אישית הפרטים. טענה שהיא רוצה לבדוק את נכונות הפרטים שבמודעה. היא אמרה לי איפה יש לוחות מודעות אחרים בסביבה, כדי שאתלה עליהם.

לי מ ו ר

New member
גם בכללית לא נתנו לי לתלות אבל...

האחות לקחה את המודעה אליה, אמרה שליבה איתנו והיא תראה אותה למי שנכנסת למרפאה.

../images/Emo46.gif מתביישת בשמם ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo46.gif

אל מי פנית???? ריבון העולם... ואלוהים? רואה ושותק?

kasa

New member
לפי התקנות של תפוז אכן אסור לפרסם

מספרי טלפון בהודעות כי אם רק במסרים אישיים. בפורומי זכויות בעלי חיים ביקשו היתר לפרסם רק מספרי עמותות/אגודות וכד' וקיבלו היתר זה. הודעות הכוללת מספרי טלפון אישיים - נמחקות. ליאור/נועם - כדאי שתפנו להנהלת הפורומים לבקש היתר דומה.

נועם@בת

New member
יש הנחיה גורפת בתפוז שאסור לכתוב

מספרי טלפון. יש לזה שתי סיבות, האחת איסור פרסומת והשניה כדי למנוע מאנשים לפרסם מספרי טלפון של אנשים אחרים ועל ידי כך לגרום להם לנזק. מספרי טלפון של עמותות או כאלה שמנהל יודע שהם בסדר- מותר. אם מנהל פונה אליך חזרי אליו במסר, הסבירי לו במה מדובר ותני לו הפניה להודעה הזאת בה אני מאשרת שמדובר שטלפון של התארגנות שהיא כמו עמותה ולכן מותרת. בהצלחה נועם

כמנהל פורום בתחום אחר כאן בתפוז...

אם אינני טועה, יש שיקול דעת למנהלי פורומים בעניין פירסום בפורום. א ב ל . . . . . . . על מנת להתעדכן במה מותר ומה אסור בפורומים, אני ממליץ לכם לשלוח מסר לכתובת הנהלת הפורומים, ולבקש את התייחסותם לעניין ובמידה והדבר מותר, שהם יעדכנו את מנהלי הפורומים (מעל 800 פורומים כאן בתפוז), בעניין. חגי

קרן משם

New member
אכן יש שיקול דעת למנהל אותו פורום

שבו נכתבה הודעה עם מספר הטלפון מחד ומאידך במידה והטלפון הוא של מטה-בדוק ע"י מנהל הפורום הרי שהנהלת הפורומים לא אסרה על מצבים שכאלה, אלא בגלל הסיבות הנ"ל השאירה זאת לשיקול דעת מנהלי הפורומים. אני חושבת שמספיק לנו פה המאבק בכדי להכנס לקטנות האלה. ההודעה של נועם [2-3 תגובות מעלי] די ממצה בנושא זה. שבת שלום.

שלחתי שני מסרים לאותו מנהל ועד עכשי

לא קיבלתי תשובה, לכן אני לא גולשת באותו פורום בכדי שלא יחסום אותי. הסברתי את הדברים וביקשתי שיכנס לכאן לתגובה של נועם, בתקוה שכך יקרה. מחכה בסבלנות

למעלה