למנהלי הפורום, שאלה חשובה!

apache64a

New member
למנהלי הפורום, שאלה חשובה!

למה אתם לא עונים לאף הודעה?? כל ההודעות האחרונות נשארו בלי מענה! מתי מישהו ממכם ענה להודעה? כל הזמן יש תלונה ועוד תלונה ועוד שאלה ועוד שאלה ו..אף אחד מהמנהלים כאן לא עונה! למה לכתוב משהו כאן אם אף אחד לא עונה? וזה עוד מתיימר להיות הפורום של תוכנית תחקירים שמטפלת בתלונות..אתם טובים אני מבין רק בלעשות תחקירים ותוכניות. לנהל פורום אתם לא יודעים. תלמדו מפורום צרכנות כאן בתפוז. אני חושב שאני מדבר בשם הרבה אנשים שכתבו הודעה כאן, קיוו לקבל תשובה כלשהי ולא קיבלו אפילו פסיק מזה. כלום.

SuperKeren

New member
לא מנהלי הפורום צריכים לענות, אלא נציגי

התוכנית. אם את\ה רוצה לפנות אל מערכת התכנית את\ה מוזמן\ת לעשות זאת בעזרת מערכת המסרים, הטלפון, רשות הדואר, הפקס או האימייל. יש לבצע פניות אל מערכת התכנית דרך שליחת אימייל לכתובת: [email protected] בנוסף לפנייה באימייל, ניתן לפנות גם בעזרת מסרים לשם המשתמש: ש ו מ ר מ ס ך (בפורום "שומר מסך") או בטלמסר 057-9999444 פקס: 03-7555665

apache64a

New member
חשבתי שמנהלי הפורום הם..

מתווכחים בין ה"עמך" כאן לבין ההפקה או אולי ניצגי ההפקה... למה לא שמידי פעם הם יכנסו וינסו לענות על תלונות ושאלות? פניתי כבר לתוכנית בקשר לאתר goop לא חזרו אלי עם תשובה כלשהי עד היום. עברו כבר חודשיים נראה לי.

למעלה