למנהלי הפורום

למנהלי הפורום

שמי ליאור ואני נציג של מיעדון ה"ליזארד" בתל אביב. מאוד היינו רוצים לארגן במועדון ערבי נושא מגניבים (תחפושות, מוסיקה, אולי סרטים, עיצוב מגניב וכמובן שתיה), אולי אפילו לערבב כמה קהילות ביחד (למרות שאני דיי בטוח שמסע בין כוכבים ופורום אסתי המכוערת לא הולכים יחד). מן הזתם שהקהילה שלכם מאוד מתאימה לערב שכזה, וזה גם יכול להיות מפגש פורום מעניין. נשמח מאוד אם נוכל לארגן ערב שכזה בהשתתפות הפורום שלכם. להמשך שיחה 0508834086.

Death of Rats

New member
מה נראה לכם?

אני בכלל לא יכולה ללכת. אני לא שותה
להשאיר את זה או למחוק? יש טעם להשאיר?

Lord bigfoot

New member
לא למחוק!!!!!

בפורום הזה כל הודעה היא משב רוח מרענן!!! וכן, אני יודע שאני לא ממש תורם לפורום לאחרונה, אז מה לי כי אלין. אבל בכל זאת!

ויימס

New member
טוב, שמעתם?

שמישהו... יעשה עם זה משהו. אני לא יכולה. אני שקטה וביישנית מדי.

Rincewind

New member
נראה לי קצת מוגזם בשבילנו...

בכל זאת, ערב נושא בשביל פראצ'ט? ואני לא מתכוון לחלוק מועדון אחד עם מעריצי הארי פוטר!!!

limilu

New member
הו, זה הולך להיות קשה למצוא מועדון

אחר. אולי בגלל שאני (ואהם אור אהם) מעריצות הארי פוטר, הא?

pini-pee

New member
הממ... איזה קהילה אפשר לערבב?

אולי דאגלס אדאמס... אני חושד שהרוב יסכימו איתי... אבל שאר ספרי הפנטזיה לא. יש לי הבדלה גדולה בין פנטזיה הומוריסטית לבין פנטזיה רגילה...

keynant

New member
למה כבר אפשר להתחפש באדאמס?

ת'ור? ווגון? ארתור עם חלוק וכוס תה?

keynant

New member
אני עדיין תוהה על איזה כיסא מדובר..

אולי הכיסא שניראה כאילו הוא עשוי מצלעות של סטגוזאורוס? ("הנה, שב בכיסא הזה. הוא עשוי מצלעות של סטגוזאורוס")

pini-pee

New member
הממ... לא!

בגרסת הרדיו של המדריך יש את הקטע שהם עוזבים את המסעדה שבסוף היקום בספינה של מנהיג גזע חייזרים שבדרך למתקפה על איזה משהו אחר והם לא מודעים לכך שהחיזר מעמדי פני כיסא...

Rincewind

New member
דגלאס אדאמס הוא מד"ב...

המשותף בינו לבין פראצ'ט זו הקומדיה (והעובדה שארתור דנט מ-א-ו-ד מזכיר לי את את רינסווינד).

keynant

New member
אפשר לעשות מזה שאלה בפסיכומטרי...

דגלאס אדאמס:אייזיק אסימוב זה כמו: טרי פראצ'ט: ג'ון רונלד ראועל טולקין. או אדאמס:מד"ב זה כמו פראצ'ט:פנטזיה או פראצ'ט:אדאמס זה כמו: הומור טוב מאוד:הומור טוב מאוד... אני יכול להמשיך ככה כל היום, אז כדאי שמישהו יעצור אותי..*חוטף מכה ממישהו מיסתורי* טוב נו, הפסקתי..

Rincewind

New member
הממממם

ללא ספק זה היה משפר את ביצועי בפסיכומטרי. לא שעברית היתה הבעיה שלי- למעשה המתימטיקה הפילה אותי, אבל שיהיה. נחלוק את חוויותינו וציונינו מהפסיכו בשרשור אחר, רצוי יחד עם הקב"א.

ויימס

New member
אבל דירק ג'נטלי זה פנטזיה.

פנטזיה אורבנית אפילו. (מחייכת בשביעות רצון עצמית)

pini-pee

New member
אז בעצם מה שאת אומרת לא סותר אותי

רגע... פנטזיה אורבנית?! מה לעזאזל?!

ויימס

New member
זה משלב מוטיבים של העולם האמיתי

עם הפנטזיה, נגיד, בשורות טובות זה פנטזיה אורבנית. לעולם לא עולם זה פנטזיה אורבנית.

למעלה