למנהלי הפורומים..

ספירו^ש

New member
למנהלי הפורומים..

שמעתי הרבה דעות על הממשק החדש הזה.. חלק אמרו שזה מעצבן.. חלק אמרו שהם לא מסתדרים ככה.. שנמאס שהם רוצים לעזוב את הפורומים (כן, גם דעות כאלו שמעתי..) אבל אתם יודעים מה אני חושבת?? אני חושבת שזה פשוט פוגע! ואני אסביר לכם בדיוק למה אני מתכוונת.. כל ילד, ילדה, נער, נערה, איש ואישה בפורומים משקיע מאמץ ומחשבה בכתיבת הודעה\שיר\סיפור על חייו או בנושאים שונים בתקווה לקבל תגובה, דעה, או סתם אותה ידיעה שאנשים באמת קראו את הודדעתם.. כך גם אני הרגשתי.. אבל אז הופיע ``הממשק החדש והמשופר`` ואיכזב.. איכזב בגדול!!! בעקבות ההמצאה שלא מוצלחת של ``תפוז``, כל הסדר התבלבל.. הכל נראה ממש לא מאורגן.. זה נותן הרגשה ממש לא טובה... ניסיתי להתרגל לזה.. אבל רק התרגלתי למצב הקיים - שהפורום הדרדר!!! שזה לא אותו דבר.. לא אותו כיף שהיה פעם.. אחרי כל המאמץ שכל כותב משקיע הוא עצמו לא מקבל תגובה בגלל שיש כמה הודעות מסויימות שקיבלו הכי הרבה שרשורים ותשומת לב.. ובכך בעצם, כל רגשותיו נדחקו.. לעמוד אחר.. צוות מנהלי הפורומים - ראו, המצב החדש בעצם נועד כדי להקל עלינו הגולשים לא?? אבל תראו איזה תגובות נזעמות קיבלתם! תגובות שרוצות לשנות את מה שעשיתם! תגובות שרוצות להחזיר את המצב לקדמותו! בשמי, ובשמי הרבה גולשים אחרים, שלא רוצים לרעות בשדות זרים.. ולהישאר פה, במשפחה שלנו.. במשפחה ה-י-ש-נ-ה שלנו.. ספירו`ש

בלה בלה

New member
צודקת

זאת הבעיה הגדולה של מערכת הפורומים החדשה. לדוגמא: בפורום תיכוניסטים יש הודעה אחת מה- 26.3 שפשוט מסרבת לעבור דף (בדר``כ היא אפילו נמצאת בראש העמוד) כי כל אחד בא ומוסיף את מספר האיי-סי קיו שלו. ולא, זאת לא ההודעה היחידה שמסרבת להעלם (יש עוד לפחות 2 כאלו) וחבל, באמת חבל, כי כ``כ הרבה הודעות יפות נעלמו כלא היו. בלה בלה :)

@poet

New member
קראתי את ההודעה

הבנתי את הנקודה , אולם אני עדיין מתעקש שניתן לזה ניסיון נוסף כרגע (לפי הסקר האחרון הדיעות נוטות לכיוון הממשק החדש ) אולם אני לא ממעיט בערך הדיעה שלך ודומייך לכן אני אשקוד על דרך ביניים על פשרה שתספק את שני הצדדים (במיוחד אתכם) לגבי ההודעה שמסרבת להעלם --> צודקים ואנחנו נגביל את התגובה האקטיבית להודעה לפרק זמן יותר קצר כך , שאנשים לא יכפו הודעה מסויימת על הפורום שיהיה לך יום נעים וחג שמח

zed246

New member
אממ, דקל..איזה סקר?

לא ראיתי שום סקר. אייהו? היית צריך להפנות לו לינק מכאן...

רותי ב.

New member
איפה שמתם סקר, דקל??

לפי מה שמצטבר אצלי הרוב נגד המימשק החדש, וחבל שאתם מתעקשים. ולמה בעצם אתם מתעקשים, מה עומד מאחורי הענין הזה? זה פשוט מעליב, פוגע, רע. מה לא ברור פה. במקום לשפר רק נקודתית היכן שהיו הבעיות (ארכיון * הוספת סמל להודעה ללא תוכן * קצת סמיילים * קצת מהירות * להשאיר מספר הודעות רב יותר לכל עמוד * לחפש את הדפים החסרים ולשים בפורום * אפשרות חיפוש חכמה * ועוד) הלכתם והוספתם עוד בעיות. ושוב: איפה עשיתם סקר שביעות רצון של משתמשים???

ספירו^ש

New member
כן, בדיוק!

על איזה סקר בדיוק אתם מדברים?? אני לא ראיתי/ שמעתי על שום סקר! ושוב, כמו שרותי אמרה, רוב הדעות שאני שמעתי הם נגד הממשק החדש!

למעלה