למנהלי פורום תפוז

אנושית~

New member
למנהלי פורום תפוז

חברי ואני מחכים מכם להסבר מניח את הדעת על המתרחש בפורום וידויים למקרה שמנהלי הפורום ימחקו הודעה זו העתקים ישלחו גם באימייל ובפורומים אחרים בתודה מראש יו"ר "עמותת נפגעי הפורום"

אנושית~

New member
ויפה שעה אחת קודם

למקרה שלא תביאו את הפרטים נפרסם אותם אנחנו בכל דרך אפשרית יו"ר "עמותת נפגעי הפורום"

אנושית, כתבתי במסרים של תפוז.

לדעתי כולם צריכים להפציץ אותם בשאלות, ולדרוש תשובות קצת יותר ספציפיות!! לא לוותר!! לא להרים ידיים!!! לא להסתפק בתשובות מתחמקות!!! קדימה אנשים.......... מי שמצביע-משפיע!!!!!!!!!!!!!

חרוז

New member
מצטרף לבקשההההההה

גם אני מבקש לדעת מה קורה בענין. גם לי יש מה לומר. נותן לגורמים הקשורים את ההזדמנות, כדי שהחברים בעמותה וחברי פורום זה ידעו בוודאות שקהילת תפוז ומנהליה מטפלים בבעיה באחריות המתאימה. חבר בעמותת נפגעי הפורום (*** חרוז ***)

אנושית כנסי דחוף ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אנושית, כזכור לי דיברנו אתמול לגבי הנושא. לגבי בקשתך לתגובה מהירה ומספקת מהנהלת הפורומים, היום דיברנו שוב עם ההנהלה ונטע ביקשה שתיצרי איתה קשר. אני לא חושבת שזה המקום והזמן לצאת בהצהרות שונות לגבי פרסומים שונים. תודה

ל ל י

New member
אני יודעת מה קורה..

אבל.. מן ההגינות ומן הצדק האנושי ומן הנדרש הוא שתתקבל פה הודעה ברורה כדי: להזים את השמועות לפקוח עיניים לתמימים לחנך וללמד את הדור הצעיר להבדיל בין וירטואליה למציאות.. כדי לא לחזור על טעויות כדי להפיק לקחים כדי לעזור, אפילו למי שנדמה שצריך לעזור אבל הדרך שבה אתם בוחרים היא לא הדרך הנכונה ובכלל, קטונו.. אז מנהלים יקרים כדאי שתתנו דעתכם שיש אנשים מאחורי המילים ומבקשים יחס הוגן ואולי תנסחו, במיטוטא מכם, הודעה משביעת רצון.. יש לכם יועצים משפטיים תנו להם לעשות את העבודה.. בהצלחה!

למעלה