למנהלת הפורום במזל

למנהלת הפורום במזל../images/Emo19.gif../images/Emo19.gif

שרק החליפה את השעון שלי בשעון שלהם.עכשיו צריך להתחיל לחשב. נחיתה רכה. התאקלמות נעימה מפגשים מדליקים ו.................. המון געגועים. זה לא אותו דבר בלעדיך כאן. עבר יום אחד.

נֵץ

New member
שלום רב שובך,

ציפורה נחמדת! ברוכה השווה לארץ הקודש! אגב, יום שלישי אחה"צ, אחד מחברי הכנסת הקריא 4 בתים מהשיר, בעקבות יום פטירתו של ביאליק. את שני הבתים הראשונים הוא הקריא, אגב, כמו שאתם ודאי קראתם את הכותרת של ההודעה הזו. "הברה אשכנזית", לדבריו.

shellyland

New member
המנהלת נחתה בשלום ../images/Emo160.gif

ראינו אותה. בעיניים. היא נראית מצויין, מותשת מטיסה ארוכה, מה שלא הפריע לה להריץ שנינויות על המילה "מנוח", לשתות את הקפה השחור המסורתי שלנו וללמוד בהצלחה יתירה איך משחקים את משחק החרוזים ו"אני חמור גדול בידיעת הארץ". מי מכיר מקום בארץ שמתחיל בש'?

giba70

New member
ועוד כל מיני שדות...

שדה משה שדה בוקר שדה דוד שדה אליהו שדי תרומות וגם: שדרות שפרעם שוהם שגב-שלום שורש שערי תקווה

../images/Emo32.gif לפני כמה ימים שמעתי ברדיו

חיילת שמשום מה הגיעה לשדר משמרת. היא אמרה שהאסוציאציה הראשונה שעולה לכולם בראש למשמע שם הקיבוץ היא מפעל הרהיטים שלו. כן, בטח...

זה הולך טוב ...

ביחד עם הזורע. משהו בסגנון חמשת הנגרים. בסוף אני לא זוכר מה יצא - הם נכנסו למלחציים?

מוגג

New member
../images/Emo160.gif מה טוב לנדוד

אך טוב יותר לחזור. עד שתקראי את זה בטח יעברו מליון דפים, אבל, הנה את כאן יפה כתמיד. התאקלמי בזריזות ושובי במהרה לניהול, קשה לשאת העול לבד. ברוך שובך!

כל זה טוב ויפה

אבל כולנו יודעים שבלי מוישלה היא לא יכולה לעשות כלום בסדר, אנחנו מחכים שמוישלה יבקע מהבועות.. ואז נחגוג ברוכה השבה
וגם bentornata
אני אישית שמחה שסוף סוף תיקרה לי ההזדמנות גם לפגוש אותך פנים אל פנים

גנגי

New member
היית רוצה.

מה זאת אומרת "לא יכולה"? אין "לא יכולה", יש רק "לא רוצה". כשאני רוצה ושלי נותנת אני יכולה.

ואיך אני מקנא בשלי שנותנת...

תגידי, לא הבטחת לבקר אותי בדרך חזרה? (אמר יובל בפולנית)

למעלה