למנהלת הפורום המהוללת...

JustMe_

New member
למנהלת הפורום המהוללת...

רק בשבילך החזרתי את הניק, רק בשביל ההודעה הזו... הימים האחרונים איתך היו מדהימים ורציתי שכולם ידעו את זה!!! את מדהימה... מזל טוב על הגעתך למצותיו... רק רציתי להוסיף ששאני חושב שעכשו את יודעת טוב מאוד מה נשים רוצות- את מה שלא ניתן להשיג... ואם רק הן היו מוכנות לנסות ולרצות את מה שיש הן היו מאושרות... לילה טוב... יאהב תמיד...

../images/Emo9.gif

טוב, אז עכשיו כולם יודעים לאן נעלמתי מיום שני. [מצטערת שלא הודעתי, לא יצא לי להתחבר] תודה רבה לך, מאמי, על ההשקעה. ואני עדיין לא חושבת שאתה צודק. נשים לא תמיד רוצות את מה שהן לא יכולות להשיג, ואני הפסקתי לרצות מאתמול. ויש נשים שניסו את מה שהיה להן, וגם מזה לא יצא משהו נפלא... אוהבת.

JustMe_

New member
כפרעעעעעעעעע..

אז תיחנקי. דבר ראשון. דבר שני- את יודעת טוב מאוד שלפעמים אפשר למצוא טוב גם בכאלה שאין (אופניק...- ובלי מכות), אבל מה לעשות שדווקא אלה שאין בהם טוב רוצים אותך?! אז אמרת לי שנראה אותך ביום ראשון?!- רמז דק מאוד... אבל חפיף. כנראה שאנשים שיכורים רואים דברים שאנחנו לא רואים- "דברים שרואים מכאן לא רואים משם"- אז מקווה שיום אחד (ושיהיה בקרוב) תהיי כאן לידי ותראי את הכל כמו שאני רואה- ושנינו נהיה מרוצים מכאן ביחד... וזהו הניק שוב חוזר לארון- ובמקרה שיום אחד אני שוב יצטרך אותו הוא יהיה נקי מאבק ומוכן רק בשבילך... שבוע נפלא יפה שלי- נתראה ביום ראשון... ברק

למעלה