למנהלת הפורום ולייתר הכותבים

למנהלת הפורום ולייתר הכותבים

היום, בפעם הראשונה גיליתי את הפורום הזה, שכמעריצה מושבעת של הסדרה, שמחתי מאוד על גילוי הפורום. כתבתי כאן לראשונה, ומסתבר שהייתי צריכה לרשום/ לשים/לציין איזשהו ספויילר, שבכלל אין לי מושג מה זה מי זה ואיפה צריך לשים אותו. בתגובה, נמחקה ההודעה שלי ונשלחה לי הודעה במסר בה אני מתבקשת לשים ספויילר ולכן הודעתי נמחקה. אני שואלת, כיוון שאני חדשה, ואין לי מושג על מה בכלל אתם מדברים איתי, לא היה יותר נחמד ונכון במקום למחוק את תגובתי בצעד טוטליטרי, פשוט לכתוב ספויילר לידה, לפחות כמחווה לכתיבתי הראשונה בפורום??? האם זוהי קבלת הפנים?? או שמא תוכנה הפריע למישהו שגילה שהוא לא יחיד שראה את כל סדרה 7 מזמן....ומחכה ל 8 שתצא בינואר??? לי זה נראה באמת צעד מכוער ולא במקום, אשמח לשמוע דעות של קוראים בנדון. תודה על קבלת הפנים...

שלחתי לך מסר שמסביר את הכל

ולפי מה שאני יודעת, רוב הפורום עוד לא ראה את העונה השביעית ולכן חייבים לסמן כל מידע בקשר אליה בספוילר. לדעתי אין יותר מידי מה לדון בזה! לא התכוונתי לעשות לך אמבוש שכזה בתור קבלת פנים, ממש לא. אבל בעקבות מקרים שכבר קרו (האחרון מהם קרה רק אתמול) שהודעות כאלה הרסו לאנשים ,אז כן, החלטתי להזהיר את כולם. ויש פה בצד באותיות אדומות גדולות וברורות אזהרה על עניין הספוילרים!

למעלה