למנהלת הפורום - חשוב

מודעות1

New member
למנהלת הפורום - חשוב

זה ממש מאכזב שאני כותבת ומבקשת עזרה בחיפוש מאמן כושר באיזור צפת לפורום שחשבתי שנותן מענה רציני ומקבלת תשובות והתייחסויות אינפנטיליות!!! תשובות בסגנון נסראללה וכולי. זה ממש לא מצחיק ואני פונה אלייך אישית לעשות קצת סלקציה בתגובות הלא ענייניות של הגולשים תודה על כלום

חן M

New member
מודעות1

קודם כל אני חושב שאם היית קוראת את כל השרשורים אז היית מבינה שנעשה בפורום הזה מהלך [בעקבות הודעתך והודעות נוספות]להקל עליכם המתאמנים למצוא מאמן..... תסכלי בבקשה על השרשור העליון או כנסי למאמרי הפורום ותראי שם מאמר עם פרטים על מאמנים אישיים ממקומות שונים בארץ... אני מקווה שבעתיד הקרוב יתווספו לרשימה מאמנים מהצפון... אם מישהו ענה להודעתך בהלצה או בהומור זה לא חרג מקו כלשהו הרי בסך הכל זו קהילה אף אחד לא השמיץ אותך ולא התכוון לפגוע בך ואם נעלבת אז אני מצטער בשמם... בכל מקרה אל תסיקי מסקנות כזה מהר כי את תגלי שכל קול או המלצה או מגמה נבחנת ונשקלת טוב טוב.... אני מאחל לך אחלה שבוע שבעולם ותשמרו על עצמכם ותיהיו חזקים

חן M

New member
ועוד 2 דברים....

א- אני גבר:) ב- עיינתי שוב במאמר של המאמנים אישיים ואם היית מציצה בו היית מגלה שיש שם מדריך מאיזור הצפון[מגדל העמק] בשם רונן אלון... אז כנסי למאמרים וצרי איתו קשר בהצלחה

אחשלי.. מגדל העמק-צפת...

זה חתיכת מרחק אחד מהשני.... מודעות1, אני מציע לך לנסות לחפש בדפי זהב המקומי, או להכנס לחדרי כושר ולבקש המלצות, מן הסתם, מאמנים שנמצאים בעיקר באיזור ת"א לא יודעים ולו חצי דבר על מאמנים באיזור הצפון, ולהיפך. הפורום הזה הוא חדש מאוד ועדיין בחיתוליו. ועיקר הכותבים בו, עדין הם אנשי המרכז...

חן M

New member
אמיר

בכל מקרה שתנסה.... אין לה מה להפסיד.... הפורום חדש אך נגמל מהחיתולים....
....

למעלה