למנהלת הפורום- טעות בכתובת..

nona11

New member
למנהלת הפורום- טעות בכתובת..

הח"מ כתבההודעה זו בהמשך להודעתי. "הודעה חדשה...בכל מקרה פעם ראשונה שלי בפורום ורציתי לספר לכם שאני מכורה לשוקולוד או בכלל לדברים מתוקים ובכלליות לאוכל... כאילו אני בת 16 מטר 70 ואני שוקלת 72 שזה עודף שומן אני מאוד עצובה מזה כל הזמן וקשה לי...כי כל החברות שלי כוסיות רזות ואני מרגישה שמנה לידם...וגם כל החנויות האלה עושים בגדים לאנורקסיות..עד שכבר יש כסף להוציא לג'ינס יפה אז לא מוציאים במידה!! אני פעם הייתי רזה ובגלל שהמצב שלי נהיה קשה בכל מיני דברים אז התחלתי לאכול יש כאלה שיקראו לזה בריחה אבל אני לא יכולה להחזיק את עצמי...כאילו אפילו כבר שכנעתי את ההורים שלי להעיף כל דבר שהוא שוקולד או מתוק בבית (והיה לנו רק ממרח של שוקולד בבית) אז מתוך רצון עז הלכתי ואכלתי מהקופסה שוקולד כאילו כלוםםםם ואני תופחת מיום ליוםםםםם help! אני מרגישה חראא עם עצמי ואני רוצה לשנות את זהה אבל אני לא יודעת איךךך כאילו כבר מה להקיא?!!?! כי שום דבר לא עוזרררררררררררררררררררררררררררררר" החתומה - מכושפת על פורום 402 מסולסלת על פורום 644 כריסטינה אגילרה-קול מדהים פורום -715 דולפין-החיה הכי הכי 1003-somebody help me j-lo-559 "i turn to you" "let's get loud" "i can show you the world"

למעלה