למנהלת הפורום שלום רב !

keren1980

New member
למנהלת הפורום שלום רב !

האתר של מרכז הגמילה "יחד לאור" עלה לרשת, אך לא מעודכן ב - 100%. ביקשת ממני בזמנו להוסיף לינקים לבלוגים של מכורים, אך לצערי עדיין לא קיבלתי ממך קישורים. אשמח אם תשלחי לי מסר עם קישורים רלוונטים. אשמח אם תוסיפי את האתר לקישורים של הפורום. כאשר תשלחי לי מסר, אעדכן את האתר. שיהיה לך יום נפלא, מצ"ב קישור לאתר

נקי ובאמת סובל../images/Emo7.gif

הי חברים רציתי לשתף אותכם אני בהרגשה על הפנים לא מזמן יצאתי מקשר זוגי שאני רציתי אותו כל כך אבל בת זוגי סירבה להמשך קשר זה בכל מיני טענות איך אני מתמודד עם כל זה אנא עזרו לי

אני מציעה צעד 4

היי אתה מכיר את הצעדים? אני חושבת שהייתי עושה חשבון נפש לבדוק את עצמי במקרה כזה. עם הרבה אהבה עצמית!

keren1980

New member
תקשיב...

לצערי הייתי בסרט הזה, יצאתי עם אדם מכור לסמים 4 חודשים, ואני הכי נורמטיבית בעולם, אבל לא ייחסתי לזה חשיבות, קיבלתי אותו כמו שהוא - כמובן שטעיתי. הבחור היה האהבה הראשונה שלי, בהתחלה הכל היה בסדר, אבל המצב הלך והדרדר, הוא לא ידע איך להתנהג במערכת יחסים, העליב, קילל, ופגע בי כמו שלא פגעו בי מעולם. תבין, יש לכם מן נטיה כזאת להאשים את כל העולם במה שקורה לכם, רק את עצמכם לא, ואתם לא שמים לב במי אתם פוגעים בדרך. אני בטוחה שגם אתה, כמוהו, קורא את השורות שאני רושמת אבל אתה לא מבין את המשמעות שלהם, בשבילך זה בלה בלה בלה, והאקסית שלך, נתנה לך הזדמנות להכיר דברים יפים שבך, הרי אתה מדוכא בגלל שאתה אוהב אותה, ואם אתה אוהב אותה זה אומר שהיא שווה את זה, אהבה לא באה סתם, מתאהבים במישהו שמגיע לו שיאהבו אותו. אז בוא אני אומר לך כמה דברים: א. אני שמחה שאתה נקי ! ב. תתרכז בניקיון שלך ולא בדברים אחרים. ג. אם היא הייתה כ"כ טובה, ואתה כ"כ אוהב אותה, יקח לך המון זמן לשכוח אותה, אם בכלל ! לכן עדיף שלא תיצור איתה קשר כי זה רק יגרום לך ולה נזק. קשה לצאת עם אדם מכור, כמעט בלתי אפשרי, אני מבינה את הקושי שלך עם הניקיון ועם העזיבה שלה, אבל אתה צריך להבין, גם לה יש נפש ונשמה, גם היא בן אדם, גם לה קשה, אני בטוחה שהיא סובלת לא פחות ממך. אני מקוה שיבוא יום ותדע למה זה נגמר, ותפנים ותהפוך לאדם טוב יותר. ואם קרה מצב שפגעת בה ובגלל זה היא עזבה, תקווה בכל ליבך שיום אחד היא תסלח לך על הפגיעה שלך. אל תחפש תירוצים ללכת להשתמש, גם אם היא עזבה אותך.... זאת לא סיבה ללכת להשתמש, אם תחליט שאתה חזק ונשאר נקי בכל מקרה, אולי ביום מן הימים תחזרו והיא תבין שטעתה ושאתה אוהב אותה יותר מהסמים ! אני לא מצפה שתיקח לתשומת ליבך את מה שכתבתי, רק אתה יודע מה אתה מרגיש ומה אתה רוצה, אני פשוט כותבת לך מניסיון וסבל רב. אני מאחלת לך המון בהצלחה בהמשך דרכך. ולאקסית שלך - אני מאחלת שתהיה רק מאושרת !

keren1980

New member
ועוד דבר....

אתה מוזמן לשמוע את השיר באתר "יחד לאור" - אתה בטח מכיר אותו, אבל שים לב למילים, לי הוא מאוד עוזר להתגבר על מה שאני עוברת!

קרן יקרה../images/Emo51.gif

תודה לך קרן אני מעולם לא פגעתי בה תמיד התיחסתי אליה בכבוד ובאהבה אבל היא אמרה שהיא אף פעם לא הבטיחה לי התקדמות במערכת יחסים כאילו רק סקס ובילויים אני שמתי לב איך היא התחילה לסגת היא בהתחלה היתה בלי מקצוע היא למדה קשה והגיעה לאחות מוסמכת אמא שלה אמרה לה תעזבי אותו מה הוא פועל פשוט מה את צריכה אחד כזה וגרוש תאמיני לי אין מקום בארץ שלא לקחתי אותה פרחים כל אירוע וכל שבוע הבאתי לה ימי הולדת תמיד דאגתי שהכל יהיה בסדר מתנות חבל על הזמן תמיד הבאתי 4 שנים יצאנו ביחד והסקס היה פיצוץ בינינו הכל היה טוב אין יום שלא יצאנו ונהנינו מה אגיד הרבה הרבה דברים טובים עשיתי לה מה שהכי מנהל אותי הוא למה ומדוע בכל אופן תודה לך קרן ולכל מי שנותן לי מהניסיון שלו אני אסיר תודה דרך אגב אני גר לא רחוק ממך

keren1980

New member
לנקי וסובל...

אם באמת לא פגעת בה והתייחסת אליה בכבוד, דבר ראשון צר לי על הדברים שאמרתי, אולי קצת הגזמתי, אבל חלקם יצאו לי ממש מהלב ולא שמתי לב שבכלל לא סיפרת לי את הסיפור. בקשר למקרה שלך, אם כל מה שכתבת אכן נכון, זה אומר רק דבר אחד, שהיא לא אוהבת אותך, לפחות לא כמו שאתה אוהב אותה, כי אם הייתה אוהבת אותך הייתה נשארת איתך, ואם היא הבהירה לך שהיא מעוניינת רק בסקס ושהמערכת יחסים הזאת לא תתקדם לעולם, סימן שהיה לה טוב איתך "בינתיים" עד שלא תרצה יותר, ותמשיך לדרך אחרת, אני אישית, שונאת אנשים שעושים כל העולה על רוחם בלי להתחשב בצד השני, מצד שני, היא הבהירה לך את המצב, כך שאין לך מה לבוא בטענות אליה, היא לא השלתה אותך או משהו כזה. אבל שתדע "נקי וסובל" - את האנשים האלה שוכחים הכי מהר, זה פשוט לא ייאמן כמה מהר, אומנם השכיחה בהתחלה קשה מאוד, אך היא נעלמת כ"כ מהר, שלא תשים לב ! לעומת זאת, אם הכל נכון בדברייך, היא לא תשכח אותך כ"כ מהר, מישהו שמעניק מעצמו בשביל מישהו אחר, יזכור אותו לעד ! עצתי לך: תנסה לא להתרכז בה, תעסיק את עצמך במשך היום ואל "תיכנס לסרטים", אתה תראה שבמשך הזמן תשכח אותה ותצפה (מילה שלי!) למישהי טובה יותר, כי כשתבוא מישהי שהאהבה תהיה הדדית, אז הכל יהיה יותר טוב, במיוחד הסקס ! בנוגע למקצוע שלך, תבין שתבוא הבחורה שתאהב אותך, לא יהיה אכפת לה גם אם אתה פועל הכי פשוט בעולם, היא תקבל אותך כמו שאתה. חוץ מזה, "כל עבודה מכבדת את בעליה" אני שמחה לשמוע שאתה עובד, אל תתבייש במה שאתה עושה, כל עוד אתה מביא כסף הביתה ביושר ומבלי לפגוע באף אחד - תתגאה ! לסיום: מצטערת על התקיפה שלי בהודעה הראשונה, כנראה פרקתי את כל העול על האדם היחיד שאהבתי ופגע בי ככה, ולא התאמצתי לשאול אותך פרטים על הקשר. אני מאחלת לך המון המון הצלחה בהמשך דרכך. ואושר יום יומי גדול.

נטישה...כאב...חרדה...עצב...

הכל .. הכל ביחד באקט שאולי אינו משמעותי לבת זוגך לשעבר, ולך - הוא כרעידת אדמה. כן. אין ספק כי הסבל הוא נורא, אולם האמן לי...זהו תהליך. תהליך לא קל שיש בו שלבים. אם תשכיל להבין כי בעצם מה שאתה עובר בימים אלה הוא תהליך של פרידה, כי לתהליך זה ישנם שלבים שאת כולם עליך לעבור במידה זו או אחרת של כאב.. תוכל לעמוד בו. בצרפתית ישנו פתגם האומר: "ללכת זה מעט למות.." פרידה מאדם אהוב כמוה כמוות..כאן וגם שם, ההחלטות אינן בידך. בתחילה תחוש עצב איום ונורא, וחוסר השלמה. בהמשך יבוא הכעס ..על "למה? מה עשיתי? מגיע לי יותר..." אחר כך ואולי לפני - תבוא ההכחשה .."אני אחזיר אותה אלי ובעצם היא לא עזבה..." ההשלמה..ההכרה כי זהו...אפשר להמשיך הלאה...תבוא גם היא. והיא זו שתרפא את הכאב.. הצלקת אולי תשאר, אולם בליבך יווצר מקום לאהבות חדשות ולאמונה כי אפשר ..אפשר לאהוב גם יותר. אל תתקבע על שום שלב, את כולם עליך לעבור, זהו תהליך אבלות, שמאמרים רבים נכתבו עליו. אני יודעת כי אם אומר "אינך הראשון" אחטא בפתגם: "צרת רבים - נחמת טפשים" ולכן לא אומר זאת. אומר רק, שאתה מוזמן להביא את כאבך לכאן. לפרקו לגורמים, ולהביאו אלינו בכל צורה. ידנו תמיד תהיה מושטת אליך, איש יקר. ודע, גם גברים בוכים, וזה בהחלט לגיטימי ומותר. מחבקת אותך.

תודהההההה../images/Emo24.gif

תודה וגם לך ברבורה לבנה פשוט המילים שלך במקום זה בדיוק מה אני מרגיש

../images/Emo24.gif קרן יקירה,../images/Emo50.gif

קודם כל המון הצלחה לאתר, הוא כבר ...אוטוטו יתוסף לקישורי הפורום. באשר לבלוגים, הרי ידוע לך שהבלוגים הם אישיים ואיני יכולה להעביר לך קישורים אלא באישורם של בעלי הבלוגים, לדעתי פניה אליהם תענה ביותר משמחה. אני למשל "מכורה" לבלוג של ענתAO ... ברגע שהקישור יהיה קיים - הרי שבכל עדכון ההפניה לאתר תהיה מיידית,. עצתי לך, פני אל חברי הפורום ובקשי הפנייה לבלוגים, ואולי, סתם רעיון, כדאי באתר לפתוח דף ל"בלוגים של....." שוב בהצלחה.

למעלה