תקשיב...
לצערי הייתי בסרט הזה, יצאתי עם אדם מכור לסמים 4 חודשים, ואני הכי נורמטיבית בעולם, אבל לא ייחסתי לזה חשיבות, קיבלתי אותו כמו שהוא - כמובן שטעיתי. הבחור היה האהבה הראשונה שלי, בהתחלה הכל היה בסדר, אבל המצב הלך והדרדר, הוא לא ידע איך להתנהג במערכת יחסים, העליב, קילל, ופגע בי כמו שלא פגעו בי מעולם. תבין, יש לכם מן נטיה כזאת להאשים את כל העולם במה שקורה לכם, רק את עצמכם לא, ואתם לא שמים לב במי אתם פוגעים בדרך. אני בטוחה שגם אתה, כמוהו, קורא את השורות שאני רושמת אבל אתה לא מבין את המשמעות שלהם, בשבילך זה בלה בלה בלה, והאקסית שלך, נתנה לך הזדמנות להכיר דברים יפים שבך, הרי אתה מדוכא בגלל שאתה אוהב אותה, ואם אתה אוהב אותה זה אומר שהיא שווה את זה, אהבה לא באה סתם, מתאהבים במישהו שמגיע לו שיאהבו אותו. אז בוא אני אומר לך כמה דברים: א. אני שמחה שאתה נקי ! ב. תתרכז בניקיון שלך ולא בדברים אחרים. ג. אם היא הייתה כ"כ טובה, ואתה כ"כ אוהב אותה, יקח לך המון זמן לשכוח אותה, אם בכלל ! לכן עדיף שלא תיצור איתה קשר כי זה רק יגרום לך ולה נזק. קשה לצאת עם אדם מכור, כמעט בלתי אפשרי, אני מבינה את הקושי שלך עם הניקיון ועם העזיבה שלה, אבל אתה צריך להבין, גם לה יש נפש ונשמה, גם היא בן אדם, גם לה קשה, אני בטוחה שהיא סובלת לא פחות ממך. אני מקוה שיבוא יום ותדע למה זה נגמר, ותפנים ותהפוך לאדם טוב יותר. ואם קרה מצב שפגעת בה ובגלל זה היא עזבה, תקווה בכל ליבך שיום אחד היא תסלח לך על הפגיעה שלך. אל תחפש תירוצים ללכת להשתמש, גם אם היא עזבה אותך.... זאת לא סיבה ללכת להשתמש, אם תחליט שאתה חזק ונשאר נקי בכל מקרה, אולי ביום מן הימים תחזרו והיא תבין שטעתה ושאתה אוהב אותה יותר מהסמים ! אני לא מצפה שתיקח לתשומת ליבך את מה שכתבתי, רק אתה יודע מה אתה מרגיש ומה אתה רוצה, אני פשוט כותבת לך מניסיון וסבל רב. אני מאחלת לך המון בהצלחה בהמשך דרכך. ולאקסית שלך - אני מאחלת שתהיה רק מאושרת !