למנהלת הפורום

NO NAME3

New member
למנהלת הפורום

למה הפורום שהנושא שלו הכי שווה מכל רשימת הפורומים הכי משעמם? למה שתעשי כל פעם איזה שהוא סקר? תעוררי את העניינים פה קצת..... למרות שאני חדש בקטע הזה של פורומים, אבל אני יודע להבדיל בין פורום מת לחיי......וזה פורום מתתת מקווה שיהיה שיפור BILLIE JOE

אני אסביר לך

משום מה קרה משהו שכולם החליטו לעזוב וזה מאוד מעצבן... אני בתור מנהלת חייבת להכנס כל יום(מומלץ) ואני רואה שאף אחד חוץ מ5 ילדים לא טורח לכתוב כמו שצריך בפורום הזה... זה באמת לא אשמתי שאין כל כך הרבה מעריצי גרין דיי בישראל שיש להם אינטרנט ששמעו על הפורומים של תפוז.. אני מכירה המון אנשים שלא יודעים אפילו מה זה פורום אבל בלי קשר תתחילו לכתוב כאן ולפתוח נושאים חדשים... סקרים סקרים 4 אנשים עונים על זה ואז זה נזרק למטה בגלל הודעה על מופע שנהפך לריב או פשוט משהו שנהפך לריב.. או פשוט משהו שהתחיל כריב אז כעיקרון אני ממש לא חושבת שזה אשמתי!!!! *רמז רמז*

Tre CooL

New member
למנהלת

אם את רוצה שהפורום יהיה מעניין, תמחקי את כל הג´אנק הודעות! מאיפה הציטוט של המשפט: כדי להשיג סקס, תהיה נחמד ?

HandsomeDevil

New member
דפנה המנהלת ../images/Emo6.gif

עשה את רשמי

HandsomeDevil

New member
בלאט...

התכוונתי ל-נעשה את זה רשמי.
גם כן, שגיאות כתיב של שלוש וחצי בבוקר. ואני, כן כן, כמו שניחשתם. אני הולך לישון. לילה טוב, חלומות פז. כן, גם לך דפנה
ו..לא לא לך!

למעלה