למנהלת הפורום

ט י נ ה

New member
למנהלת הפורום

מיכל יקרה שאלונת ... כתבתי אמש משהו לאופנוע שחור שנוגע לשאלה שלו על כרטיס הופעה שלי משנות ה 90 שהכנסנו לעטיפה והשאלה שלו והתשובה שלי נעלמו לי מהעין האם זה כי הם עברו לעמוד אחר או שמחקו לי אותם ? אודה לתשובה סי

actress

New member
לא נמחק כלום פשוט עבר אחורה ברגע...

שפותחים הודעה חדשה. הנה הודעתך המקורית ואני אסביר שוב איך זה פועל פה, יש מקום בפורום סה"כ ל 15 הודעות בעמוד ולפעמים אנשים ממשיכים שרשורים(תגובות) ולפעמים פותחים הודעות חדשות ולכן ההודעה עברה אחורה ותמיד אפשר לראות אותה, יש מצב שכותבים הודעות והן קופצות לעמוד הראשי רק עם זה תוך 48 שעות מכתיבת ההודעה.

actress

New member
../images/Emo124.gif לסי וכולם כמה הסברים ../images/Emo42.gif

אז ככה כמו ששמתם לב ההודעה הקודמת קפצה כי הגיבו עליה תוך 24 שעות, אז שום אני אסביר לכם על המערכת פה איך היא פועלת. ההודעות שעוברות אחורה זה מפני שאנשים פותחים כאן הודעות חדשות אבל עדיין ניתן להקפיץ (ככה קוראים לזה) תוך 48 שעות מכתיבת ההודעה אלא אם כן לא הגיבו עליה הרבה זמן והיא נשארת מאחור. כמו שאתם רואים לפעמים אני מסדרת לפי נושאים כאן נגיד אנשים שצריכים עזרה אז הכותרת היא |help| ככה לפי נושאים שיהיה יותר מסודר וכולם יספיקו לקרוא ולהגיב. אני ממש לא מוחקת הודעות אלא אם הן פוגעות או מעליבות וחוסמת בעיקר ציצניקים
אז מקווה שההסבר על מערכת הפורום היה מובן ושום הודעה לא נעלמת ושרשורים=הוספת תגובה אז אנא הקפידו
ממני
מיכל

מיכל, שאלה טכנית

למה זה קופץ אם מגיבים רק תוך 24 שעות? אני מכיר פורום אקטואליה אחר, ששם אין הגבלה בזמן לתגובה בכדי שתקפיץ, לפעמים צריך לדפדף דפים אחורה בשביל לראות תגובות להודעות ש"נשארו מאחור".

actress

New member
ככה זה בתפוז../images/Emo43.gifוזה כמעט אותו דבר

גם פה אפשר לחזור לעמ´ הקודמים ולהקפיץ את ההודעות אבל שלא יעברו את ה 48 שעות מכתיבתם.

למעלה