למנהלת הפורום....

OoנויoO

New member
למנהלת הפורום....

אממ...אני כתבתי פה איזושהי הודעה לגבי זה אם יש מידע על הופעות של הבויז במרכז... אני מחפשת את השירשור אבל אני לא מוצאת אותו... יש מצב שאת מחקת אותו?או שהוא יכול להמחק?

OoנויoO

New member
תודהה..

אני ראיתי את ההודעה הזאת.. אבל את ההודעה שכתבתי הכונה שלי שאני לא מוצאת אותה..

גם את ההודעה שלי המנהלת מחקה!

וחבל...היא הייתה חשובה. ולא העלבתי בה אף אחד!

ממש...../images/Emo4.gif

מה את משחקת אותה עכשיו תמימה יא חתיכת פוסטמה ללא חיים.........!!!!!!!!!!

ברור שהיא תמחוק../images/Emo70.gif

כי את מציקה לנו!! בכמה מילים[וזה הכי נעים שיש]את לא רצויה פה מתי תקלטי?!

אני מצטערת רעות....!!

אבל היא עברה כל גבול!! היא מזלזלת יותר מידי והיא לא קולטת שהיא סתם מציקה...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי!!! אני ממש מרגישה כמו בקאמר קומדי קלאב!!! חחח- היא העליבה??!חס וחלילה! רק אמרה כמה דברים ממש לא לעניין על הבויז!!! בר שלחי הודעה....

דברו עם המנהלת-היא תגיד לכן!!!!!!!!

ולמה אתן מעליבות? אני גדולה ממכן באיזה עשור-אני לא יירד לרמה כזאת נמוכה!

TOUSH

New member
מאמי לא מחקתי שירשרתי את זה

לשירשור שאלות ועזרה
אסור לי למחוק סתם הודעות[סתם לידע כללי] אז אין מצב שמחקתי ולא סידרתי את הפורום בכלל היום ככה שזה משורשר מאתמול
מקווה שעזרתי...

OoנויoO

New member
../images/Emo13.gifאם התכונת לשאלה שלי...

אז תודה חחח אוקי עכשיו הבנתי ואם כבר אז עזרת

TOUSH

New member
ההודעה שמשום מה עברה לעמ' 2

[ענבר הנה ההודעה שלא מצאת
לא מחקתי] ולכתוב-ע נ ב ר! ב.הבויז שלכם באמת לא מזיזים לי. שיצליחו,שיהיה להם רק טוב-זה הפירגון שלי,בסדר? מניסיון-אל תעשו את מה שאני וחברותיי להיי פייב-עשינו בעבר. זה רק הורס. תעריצו תצביעו תבואו להופעות תהנו מזה ותנו להם להנות! אל תגיעו למצב שתריבו בהופעות על שורה ראשונה או על מי יותר שווה או מי המעריצה מספר אחת. אני באמת כותבת בלי לפגוע. תנו את הנשמה בשבילם,כי זה הכיף הכי גדול בגיל הזה להעריץ ככה. אבל קחו הכל בסבבה.אל תהרסו פגשי מעריצים בהיתעלפויות או צרחות,אל תגיעו אליהם הביתה ותציקו-הם בני אדם בדיוק כמו כולנו. מקווה שהטירוף של הערצה לא יעבור את גבול הטעם הטוב ושהם ידעו להתמודד עם זה,כי לא כל אחד בנוי לזה. הם רק בהתחלה-זה בא בבום,גם הפירסום וגם הטירוף. תעזרו להם וזה יבוא רק לטובתכם! הלוואי שהייתי יכולה לחזור 5 שנים אחורה ולהעריץ שוב בטירוף-כמו שאתן היום!תהנו מזה-חוויה לכל החיים! אני באמת לא רוצה לריב.מצטערת אם פגעתי. אבל הלהקה הצעירה הזו יש לה אותכן,הרבה מעריצות שרופות אני בטוחה-אז לא צריך אותי:). אני נשארת עם הלהקה והזכרונות שלי. שהם היו הדבר הכי יקר לי בעולם. מקווה בשבילכן שהם ישירו וירקדו הרבה שנים בתור להקה ולא ישברו לכם את הלב כמו היי פייב... ואם אחרי הרבה זמן יהיה פירוק-אז אתן תבינו מה אני עוברת עכשיו וכמה זה קשה פירוק כזה. מבטיחה לכן שהייתי מטורפת על היי פייב פי 2 מכל אחת מכן ובגלל זה היום זה כ"כ קשה. כמה שהם שברו לי את הלב (ולעוד הרבה אחרות) , אני אוהבת וזוכרת אותם ולא מוכנה לשכוח! מבטיחה לכן שגם אתן תרגישו ככה בסופו של דבר. והכי חשוב,אל תיתנו להם להשפיע על החיים שלכם. תיחיו אותם-אבל תיהיו גם עצמכן ותמשיכן לעשות כל מה שאתן אוהבות בלי קשר אליהם.אני שילמתי את המחיר-היה לי רק היי פייב בראש והיום אני לא במסלול חיים שרציתי-אבל יודעות מה? הם היו שווים כל מה עשיתי בשבילם! וזאת אהבה אמיתית! ואהבה אמיתית לא שוכחים בחיים! אז תאהבו תעריצו תצביעו תלכו להופעות ורק תהנו מהתקופה היפה הזו-זה שווה כל רגע! שיהיה להם המון בהצלחה! שוב סליחה אם פגעתי... לילה טוב. Hi-Five For Ever!!!

למעלה