למנהלת הפורום האם תוכלי לפרט נסיון מקצועי שלך הקשור לרפואת חרום?
I inbale New member 30/3/02 #2 בשימחה הכל כתוב במכתב המנהלת למעלה. בכל מיקרה הייתי חובשת בצה"ל לאחר מכן עבדתי במשך שש שנים כחובשת בחדרי טיפול נימרץ בבית חולים ותוך כדי כך עשיתי תואר ראשון בסיעוד. אני כבר חמש וחצי שנים אחות בחדר מיון. אתה מוזמן בכל מיקרה להציץ במכתב המנהלת.
בשימחה הכל כתוב במכתב המנהלת למעלה. בכל מיקרה הייתי חובשת בצה"ל לאחר מכן עבדתי במשך שש שנים כחובשת בחדרי טיפול נימרץ בבית חולים ותוך כדי כך עשיתי תואר ראשון בסיעוד. אני כבר חמש וחצי שנים אחות בחדר מיון. אתה מוזמן בכל מיקרה להציץ במכתב המנהלת.
I inbale New member 30/3/02 #3 אני סנילית..אי הגיל..../images/Emo104.gif הייתי גם מתנדבת מד"א במשך שנתיים. ברוך הבא!!! אני שמחה לראות אותך פה ומקווה שתשאר איתנו.
אני סנילית..אי הגיל..../images/Emo104.gif הייתי גם מתנדבת מד"א במשך שנתיים. ברוך הבא!!! אני שמחה לראות אותך פה ומקווה שתשאר איתנו.
א אמנון מרגלית New member 30/3/02 #4 בקיצור...חולת אדרנלין..../images/Emo43.gifדגל| מאז מד"א התמכרת (כמו כולנו) לאדרנלין היומי.... אה...שכחתי...כל הכבוד חג שמח הרבה בריאות אמנון מרגלית
בקיצור...חולת אדרנלין..../images/Emo43.gifדגל| מאז מד"א התמכרת (כמו כולנו) לאדרנלין היומי.... אה...שכחתי...כל הכבוד חג שמח הרבה בריאות אמנון מרגלית