למנהלת - פירוט דיני עבודה

מצב
הנושא נעול.

Mishu2

New member

במסגרת בירור של זכויות המגיעות עקב יציאה לחופשת לידה, השגתי פירוט של דיני העבודה מחשב השכר של החברה. אני מוכן לסרוק אותם ולצרף לפורום כדי שזה יהיה נגיש לכולם. האם יש מניעה לכך?

לדעתי - יש מניעה. תודה בכל מקרה.

במסגרת בירור של זכויות המגיעות עקב יציאה לחופשת לידה, השגתי פירוט של דיני העבודה מחשב השכר של החברה. אני מוכן לסרוק אותם ולצרף לפורום כדי שזה יהיה נגיש לכולם. האם יש מניעה לכך?

Mishu2

New member
אפשר לדעת למה../images/Emo35.gif

אפשר לדעת למה

הרי זה לא משהו חסוי וככה כל אחד יכול לקרוא בלי שצריך להעלות שאלות ושאת או מישהו אחר יצטט. מה בדיוק הבעיה?

אז זהו - אני לא בדיוק בטוחה שזה

אפשר לדעת למה

הרי זה לא משהו חסוי וככה כל אחד יכול לקרוא בלי שצריך להעלות שאלות ושאת או מישהו אחר יצטט. מה בדיוק הבעיה?
אז זהו - אני לא בדיוק בטוחה שזה
אסור ואני גם לא יודעת אם מותר. אני לא יודעת מי ערך את זה ויכול להיות שיש פה פגיעה בזכויות יוצרים. הרי זה לא חומר שמופץ באינטרנט לכל מי שמחפש, זה משהו שחברה מסוימת הכינה וערכה ולכן ללא אישור מפורש שלהם, לדעתי אסור לי להשתמש בזה. מה גם, ששימוש בזה עשוי להחשב פירסום ועל פי הנחיות תפוז, אסור לנו לפרסם בפורומים אלא באישור שלהם. שוב, זה לא חל על חומר שכל אחד יכול למצוא ברשת. בקיצור, אני לא בקיאה בחוקי זכויות יוצרים, ולא הייתי רוצה לעשות משהו שיכול להוות בעיה ולחשוף לתביעות. שוב תודה.

שכחתי לצרף לך ../images/Emo140.gif על המחשבה

שכחתי לצרף לך
על המחשבה

מצב
הנושא נעול.
למעלה