למנהלת שלכם יש יומולדת!!!! איפה השרשורפלצת של מזלטובים?!!? צ'קים ומתנות יתקבלו בברכה
L Liraz 6q New member 20/6/07 #1 למנהלת שלכם יש יומולדת!!!! איפה השרשורפלצת של מזלטובים?!!? צ'קים ומתנות יתקבלו בברכה
M MasterD_iL New member 20/6/07 #2 מזל טובבב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif עד121, שנה עלי.
J Jack the Stripper New member 20/6/07 #5 לא יכלת להתאפק ולתת לאחד מאתנו לפתוח שרשור? טוב נו... מזל טוב
L Liraz 6q New member 20/6/07 #6 אבל..אבל..אבל.. חוץ ממור ומצחי ( שהפתיע אותי שזכר בכלל והתקשר) אף אחד מכם לא יודע בכלל.. ואני לא רואה את מור באופק.. וצחי נטחן בעבודה
אבל..אבל..אבל.. חוץ ממור ומצחי ( שהפתיע אותי שזכר בכלל והתקשר) אף אחד מכם לא יודע בכלל.. ואני לא רואה את מור באופק.. וצחי נטחן בעבודה
J Jack the Stripper New member 20/6/07 #7 אני ראיתי בלון ליד השם שלך באייסי איך שחזרתי מהעבודה. ובאתי דווקא לפתוח שרשור.. חח אני לא יודע אפילו מאיפה יש לי אותך באייסי..
אני ראיתי בלון ליד השם שלך באייסי איך שחזרתי מהעבודה. ובאתי דווקא לפתוח שרשור.. חח אני לא יודע אפילו מאיפה יש לי אותך באייסי..
L Liraz 6q New member 21/6/07 #12 איי אין לי אותך.. שלח לי הודעה.. וכן איציק! לא כולם מתוחכמים כמוך עם מסן!
H havlaz New member 20/6/07 #8 ../images/Emo65.gif מזל טוב!!! ../images/Emo77.gif ולמה את מלכלכת, גם אני ידעתי שיש, רק הייתי בצבא עד עכשיו...
../images/Emo65.gif מזל טוב!!! ../images/Emo77.gif ולמה את מלכלכת, גם אני ידעתי שיש, רק הייתי בצבא עד עכשיו...
L Liraz 6q New member 21/6/07 #11 ../images/Emo25.gifתווווודה רבה לכולכם:]]] אולי הדוור שלי חולה? לא קיבלתי כלום ממכם בדואר!!!