למנהלת
כתבת באחת ההודעות למטה על מדיטציית

OverMode

New member
למנהלת ../images/Emo13.gif כתבת באחת ההודעות למטה על מדיטציית

אותיות...והבטחת להרחיב. מאד אשמח אם תוכלי לפרט בנושא!

kikona126

New member
נכון נכון...

הקבלה מדברת על תורת האותיות, על כך שלאותיות ולאותות יש כוח, שהעולם נברא במילים ולא בכוחניות. מדיטצית האותיות מורכבת או מהאותיות של שם העב של האל (אין לי פה את השמות כולם אבל אפשר להוציא מהתנך) או מכל שם אחר של אלוהים. אני משתמשת בשם הוויה (השם המפורש) עושים פרמידה של השם י- ו- ד י -ו -ד -ה- א י -ו -ד -ה -א -ו -א -ו י -ו -ד -ה -א -ו -א -ו -ה -א מה שעושים זה, או שמישהו מקריא את האותיות לך (אבל מקריא עם רגש, בנשימה עמוקה וגבוהה) או שעושים את זה בעצמנו, או שחוזרים על הפרמידה בלב, 5 פעמים. המטרה היא להרגיש את האותיות סובבות אותנו, לראות את האותיות מולנו, לראות את האותיות לבנות על גבי רקע לבן... זה מגיע למצב שבחיי היום יום רואים אותיות סביבנו, אני בדרך כלל את האות יוד. מדיטציה זו עוזרת לי להכנס לריכוז, אם זה לפני פריסה בקלפים ואם זה לפני משחק כדורעף. שם הע"ב מורכב משמות שלהם משמעויות שונות, לכל שם משמעות משלו, כגון אהבה (אם אני לא טועה ילי) פרנסה, נגד עין הרע (אלד) אנרגיות חיוביות (פאל) ועוד... אפשר גם לעשות צירופים של 2 שמות וככה לחזק את הכוח של הפרמידה. בנוסף את המדיטציה אפשר לעשות בקבוצה (עלי לא השפיע הכי טוב) ככך שמעבירים אנרגיה מחצי אחד של הקבוצה לחצי השני - כך למשל קבוצה אחת תגיד את השם "רוו" - בעוד שקבוצה שניה את השם "אומ"

למעלה