למנהל האתר..

רורקע

New member
למנהל האתר..

א.אני רוצה לבקש ממך בבקשה את האמייל שלך כי אני רוצה לשאול אותך שאלה שלא כולם ידעו...
ב.מזה פינגוון בטא?

asaf105

New member
את מתכוונת בטא טסטר

אז בטא טסטר זה פינגווין שקיים בקלאב פינגווין מהיום הראשון של הקלאב פינגווין בימים הראשונים של הקלאב פינגווין היתה מסיבה קטנה שרק מעטים השתתפו בה שאלה הפינגווינים הכי ותיקים והם נרשמו בימים אלה והם אלה שניסו את הקלאב פינגווין מיד לאחר שיצא לעולם וקיבלו כובעי בטא וכל הפינגוינים הותיקים שנשארו מאז נקראים בטא טסטר

MuK3

New member
‏../images/Emo118.gif

בטא הוא פינגווין שהיה במסיבה ששמה הייתה מסיבת הבטא, שנערכה לאחר תקופת הבטא של קלאב פינגווין. תקופת הבטא נועדה כדי להעלים את הבאגים מהמשחק כדי לשחרר אותו לקהל הרחב. במסיבה חולקו כובעים בצבעים ורוד וצהוב. לבטא נתנו ממבר לחודש כדי לבדוק את המשחק. לפי דעתי קיימים כ1000 פינגווינים שהם בטא, אך רק ל800 יש את הכובע, הם החמיצו את המסיבה. אני הוא MuK, לפי דעתי הבטא הישראלי היחיד, ובאתי להתנחל בפורום הזה
. מידע על הפינגווין שלי: 1. נוצר ביום הראשון של המשחק. 2. שמי הוא MuK(מוק), יש בו 3 אותיות, לא קיימים הרבה פינגווינים עם 3 אותיות. *מידע לא קשור - הפינגווין הבטא עם השם הכי קצר הוא Pu, חברה טובה שלי. 3. ממבר מהיום הראשון. 4. יש לי את כל החפצים, מספרם נע בין 800 ל900 פריטים. נ.ב. התמונה זה אני עם כובע הבטא, תמונה ישנה.

האח הקטן שלי....

השארתי את ההודעה בתיבה ובדיוק אח שלי נכנס לחדר אז כנראה הוא שינה את זה הצוציק הזה.... עוד פעם, נשבע.

למעלה