למנהל הפורום ולכל החברים בפורום שלום

aviv1304

New member
למנהל הפורום ולכל החברים בפורום שלום

נתחיל בברכות חג שמח לכולכם ותודה למנהל אל העזרה וההכונה עכשוו לבקשה שאלה יש מספר רב של חברה נשואים אם משפחות שאני רואה אותם גם כאן בפורום שרוצים לנסות את מזלם בחול חלקם אם אזרחויות חוץ שלהם יותר קל וחלקם כמוני שישראלים בלבד אשמח ליותר הכוונה ממך המנהל ומחברינו לפורום שיכולים להפנות לאתרים או מקומות שמחפשים עובדים מה שמצאתי עד עכשוו זה מכירת תמונות או סבון ים המלך אשמח לעזרה אני ועוד רבים בברכת חג שמח

adias923

New member
נשמח לעזור בעזרת כמה פרטים

מה גילך? האם כוונתך לעבור לבד או שאתה נשוי ובעל משפחה? מה ההכשרה שלך ? יש לך תואר ראשון כלשהו/ ניסיון מקצועי של 12 שנים בתחום מסויים? ולא פחות חשוב, מה מעניין אותך ? איזה סוג של עבודה אתה מחפש? חג שמח

aviv1304

New member
תודה אל העזרה אני

בן 30 +3 מחפש להתקדם בחיים ועתיד טוב יותר לילדי בארץ כידוע עובדים בשביל לחיות ורואים את זה היטב בכל הפורמים שמתיחסים לחו"ל ובכן אני בגדול איש טכני במקועי מכונאי רכב אבל אני טוב בכל מה שקשור למכונות וגם מזגני קירור אין לי תואר או השכלה גבוהה שאני בטוח היתה עוזרת לי אבל אני מוכן לעבוד קשה בכל מה שיציאו העיקר שיהיה חוקי ויתן אופציה להשתקע בצורה חוקית תןדה ואני מקווה שיש משהו שיתאים גם לי כי אני בטוח שבאר"הב וגם בכל מקום צריכים גם ידיים עובדות לא רק פרופסורים חג שמח וכל טוב

adias923

New member
לצערי , אין לי בשורות טובות...

אתה איש טכני, ללא תואר ראשון או ניסיון מקצועי של 12 שנים ומעלה... ומהצד השני מכיוון שאתה אב למשפחה חשוב לך להיות חוקי. תהליך של הוצאת ויזת עבודה הוא ארוך מסורבל ומחייב את המעסיק לשלם אלפי דולרים, ובארה"ב בהחלט מחפשים ידיים עובדות, אבל קשהלי להאמין שיהיה בעל מוסך שיהיה מוכן להוציא עשרות אלפי דולרים על מת שתהיה חוקי כאשר לא חסרים עובדים מקסיקנים שהוא יכול לשלם להם הרבה פחות, כמובן שגם אתה יכול לבוא ולהיות לא חוקי כמו אותם מקסיקנים, אבל כאבא לשלושה ילדים אני בטוחה שאתה ממש לא תהיה מוכן לקחת את הסיכון (ובצדק!). אני מאחלת לך שתמצא את הדרך ... אני מבינה את התסכול שלך של עבודה קשה מאוד בארץ שלא מתגמלת כספית. שיהיה לך חג שמח!

למעלה