למנהל הפורום, כבר כתבתי הודעה זו

• פותח הנושא THBV
  • פורסם בתאריך

THBV

New member
למנהל הפורום, כבר כתבתי הודעה זו

בעבר אך כיוון שלא נעניתי, כתבתי אותה שוב. דעתך מאוד חשובה לי. בנוסף, חברי פורום חדשים מוזמנים לחלוק איתי רשמים והמלצות. אני מאוד מתלבטת בעניין הפסיכומטרי. מקווה שתוכלו לייעץ לי. ובכן, עשיתי פעם אחת את הבחינה לאחר לימוד עצמי מספרים והתוצאה היתה נמוכה. יש לציין כי אני מעוניינת בציון מעל 600. כעת אני בדילמה. האם ניתן לשפר את הציון בכ-150- נקודות או שהגעתי לשיא היכולת שלי (אני לא באמת מאמינה בזה, אבל אולי הבחינה הזאת פשוט לא מתאימה לאישיותי)?! יש פער גדול בין ציון הפסיכומטרי שהשגתי לבין ציוני הבגרויות שלי(הם בהחלט גבוהים). לכן אני מתלבטת האם להמתין לשינוי שיטת הקבלה או לנסות לעבור פסיכומטרי נוסף. לשם כך עליי להאמין שקיימת סבירות לשפר בהרבה. על איזה מכונים הייתם ממליצים לי מנסיונכם האישי? מדוע? בתודה מראש.

traker

New member
את יכולה להגיד בבקשה

כמה קיבלת בפסיכומטרי הראשון?

psymaster

New member
טוב אז ככה

אני מאמין שיש אנשים שלא מתאימה להם הבחינה הזו (אם מטעמי עבודה בחלץ זמן או מטעמים שונים אחרים) אני באמת לא יכול לחוות דעה לגבייך ללא להכירך אך באופן כללי - כן ניתן בהחלט לשפר את הציון ב-150 נקודות (ואני מכיר כמה וכמה אנשים שעשו זאת) ביחוד אם לא למדת לבחינה כמו שצריך. בדרך כלל אני נמנע מלשכנע אנשים להירשם לקורסים כי תמיד יהיו כאלה שיגידו (ואולי זה גם יהיה נכון עבור אנשים מסוימים) שאפשר גם בלי קורס. אבל אם באמת ניסית ללמוד לבד ולא הלך אז אולי כדאי שתירשמי לקורס. אין לי שום אפשרות לנבא מהי הסבירות לשפר במס´ זה של נקודות אך היא כמובן אינה גבוהה במיוחד. ולבסוף כמובן שאמליץ לך על הקורס של מכון שחר שמספק הכנה מצוינת לבחינה. לפרטים תוכלי לפנות למספר המופיע בראש העמוד. מקווה שעזרתי, בהצלחה

למעלה