למנהל הפורום

למנהל הפורום

א-ראיתי משהו מאוד חמוד, לא קשור ממש לשם הפורום אבל קשור לאופי ואמונת חיי , ולמקצוע שלך, אז בא לי לצרף לך. ב-אני מתנצלת על כל הטירחה שנגרמת לך בגלל שנכנסים כל מיני מלאי רעל בלב, בשמות בדויים ואורחים ולו כדי לפגוע, להעליב ולהשפיל אותי. אם תבקש שלא אעלה שאלות בפורום או לא אכתוב אכבד את בקשתך. ג-אני לא עסוקה בתביעות יזומות לבית משפט, חלמתי להיות עורכת דין, ומי שמכיר אותי יודע שמצד אחד זה הדבר שהכי היה מתאים לי בחיים, מצד שני טוב שאני לא עורכת דין, כי אני אדם שלא יכול לחיות עם חוסר צדק ופגיעה בחלשים ובזולת-ומערכת "הצדק" בישראל הוכיחה לי בשנים האחרונות שבתוכה אדם כמוני לא ישרוד. ד-אני מעלה שאלות תיאורטיות, כי אני בחורה עם אינטואיציה גבוהה , שלצערי נתפסת אצל אנשים מסויימים כאי שפיות כי אני שואלת כרגע על דברים שלא נראים לעין, וחודשים אח"כ כשהם מתרחשים, מעטים זוכרים להודות שחשבתי עליהם קודם. ככה אני חיה את חיי עם מחשבה קדימה -ואני פשוט דנתי בנושאים שקשורים לנפש, מצד אחד כדי להגן על מנהלי הפורומים (לפחות לפי התפיסה שלי ), כי לדעתי הם לא מספיק מודעים לבעיתיות המשפטית שעלולה להיווצר (וחלקם הודו לי על כך, גם בשיחות אישיות ומקפידים יותר ביעוץ), ומצד שני על המשתתפים פאסיבים, אקטיבים בפורום שלפחות מהתרשמות שלי לא תמיד בעלי שיקול דעת וצלילות דעת במצבים מסויימים בחייהם כשהם משתתפים בפורום ועלולים לעשות צעד בלתי הפיך. ה-אני אישית היתה לי הזכות להופיע בפני סטודנטים לפסיכאטריה, סטודנטים לרפואה ולא פעם אחת, וזאת כי הצוותים העריצו את כוחות הנפש והיכולות שלי להתמודד עם מציאות חיים מאוד קשה בהרבה מובנים, ורצו שאעביר מנסיוני בחיים לסטודנטים ידע וניסיון ששום אוניברסיטה לא תעניק להם. וכולם נדהמים שעוד למרות הכל (אבל חלקם מבינים את הסיפוק), אני במקום לחפש שמחה ברשת נכנסת לפורומים של כאב ונפש ומנסה לעזור לאחרים. יש מספיק אנשים ברשת שיודעים מה תרמתי מעצמי חודשים רבים ברשת, ונמאס לי שבכלל מאפשרים בתפוז להכנס בשמות בדויים ולהשמיץ אותי מקנאה וצרות עין, ואני כל פעם צריכה להסביר. אני לא מחפשת לתבוע אף אדם, אני בן אדם טוב מידי , ויש לא מעט נזקים שנעשו לי בשנים האחרונות שמעל לכל ספק אם אתבע אקבל הרבה מאוד כספים , הרבה מאוד אבל אני מאמינה באלוהים לא בכסף, ואני מאמינה שהצדק יבוא על כנו משמיים, כמו שאני עומדת על רגליי בזכות שמיים ולא בזכות כסף. אז אני פה וכותבת לשם הדיון, כמו שאני קוראת ולומדת ושואלת שאלות בתחום רפואה ובתחומים אחרים. אני גם קראתי פסיקה לשם העניין, אני אוהבת לצבור ידע , ולא ידעתי שזה פשע. רחל-נשמה

רחל את מוזמנת להעלות כאן שאלות

הפורום פתוח לכולם וכל מי שרוצה לדון במשפט האינטרנט וההיי טק, בצורה עניינית ותרבותית, מוזמן לעשות זאת כאן.

למעלה