למנהל הפורום .....

למנהל הפורום .....

היי, פשוט לא היה לי כוח לכתוב את השם שלך באנגלית, רציתי לשאול, האם אתה מקפיד לרשום כל בוקר את החלומות שלך בצורה מסודרת ביומן חלומות כמו שמאד מאד מומלץ או שאתה מתעצל כמוני ולא רושם ? לדעתי למרות שאתה אומר שאתה רק בקטע של לייצב את החלומות הצלולים שלך ולדעתך הם דיי משעממים אני חושב שדווקא יהיה מאד מעניין לשמוע כמה מהחלומות הצלולים שלך כאן, תן לחברי הפורום לקבוע אם זה משעמם או לא ... חלומות צלולים, אלון

Variety

New member
תגובה

היי אלון. בקשר לשם, אתה יכול לכתוב וראייטי אם אתה רוצה. בקשר לרשימת חלומות. אני רושם כל בוקר. אם אני לא זוכר חלום (מה שבד"כ קורה אם אני ישן מעט שעות בגלל שאני חוזר ממסיבה או משהו כזה) אז אני לא רושם. אבל ככה, אני רושם חלומות, ואתה יודע, שלכל אחד יש פו ושם איזה גליטצ´. אבל אני כמעט תמיד רושם. בקשר לחלומות צלולים, הנה אחד: 12/8/01: אני מבין שאני חולם ועושה שיטות להארכת החלום כמו שיפשוף ידיים, ומכות חלשות על האוזניים. אח"כ, אני עף, וכל פעם שהחלום מעשה לא יציב, אני מייצב אותו. מישהו מתחיל לרדוף אחרי, אז אני עף ממנו (כאן אני כנראה מאבד קצת את הצלילות כי אני משתתף בחלום), ואז אני פוגש כמה מחבריי ומסביר להם שזה חלום, ומה אפשר לעשות (לא יודע למה?!). אני פוגש בחורה. אחותה עומדת לידה. היא כל הזמן מתקרבת עוד ועוד אבל זה חלום, אז אני בורח משם למרות שהיא מאוד יפה. אני נמצא ליד בריכה והיא במים משפריצה על המחשב הנייד (כנראה שוב איבדתי קצת צלילות, וכאן היא חוזרת). אני מנסה בעזרת תנועות ידיים ליצור מדריך חלומות כדי לדבר איתו אבל מאוד מתקשה. במקום, נוצר כדור חצי שקוף, חצי אדום חצי ירוק, אז עם המחשבה, אני נותן לו צורה של בן אדם אבל מאוד מתעייף, אז אני מפסיק, ואומר "כשאני אסתובב, תהיה מאחורי דלת" אני מתוסבב, ונוצרת דלת לנגד עיניי. הדלת לא פרופורציונלית ויוצרת צורה לא הגיונית - אבל זה עדיין דלת. אני לא נכנס דרך הדלת... מה שהבנתי מהחלום, שיותר קל להשתמש בשיטת הסתובבות וציפיה כדי ליצור דברים, למרות שיותר כיף ליצור אותם ממש מול העיניים. חלומות פז, Variety-

למעלה