למנהל הפורום

ברק!

New member
למנהל הפורום

בימים האחרונים הבחנתי בנוכחותו הבלתי רצויה בפורום של האדם המכנה עצמו "חרטטן מדופלם". הנ"ל מתסיס את חברי הפורום נגד שלמה ארצי בשיטתיות. כל הודעה שלו זוכה לתגובות רבות. נראה כאילו אתה, ויתר חברי הפורום, מנסים להתגונן ו"להתנצל" על כך שהם אוהבים את שלמה ארצי, תוך מציאת "תירוצים" לכך והכל בניסיון לרצות ולשכנע את החרוטטן המדופלם. כדאי שנתחיל לקלוט שהוא עושה מאיתנו צחוק. על פי הנסיון שלנו, בקהילת אודיו וקולנוע ביתי (התחלנו ב- IOL ועברנו לתפוז) - נודניקים מזדמנים תמיד מגיעים ויגיעו לפורום ויפתחו בדיונים בלתי רצויים המעכירים את אוירת הפורום. הפתרון נגד אותם נודניקים - לא להגיב על ההודעות שלהם !!! הנסיון מראה שאם לא מגיבים על כל שטות שהם כותבים, הם פשוט מתייאשים ומפסיקים לבוא ולהטריד. לתשומת לבך ולתשומת לב חברי הפורום.

ברק

אני לא רואה במי שמעביר ביקורת אישיות בלתי רצוייה. כל זמן שכתיבתו תהיה עניינית הוא מוזמן לכאן לכתוב את דעתו והגולשים מוזמנים להגיב. מה זה IOL ???

y-h

New member
החרטטן הוא המעריץ הכי גדול!!!!!!!!

האיש לא רוצה להרגיז כי הוא לא מבין כלום אבל הוא המעריץ הגדול ביותר רק שהוא מחפש חיזוקים.

אהבתיה

New member
נכון,אתה באמת צודק! ../images/Emo45.gif

ברק,אתה צודק...אנחנו סתם מתעצבנים עליו ומנסים להגיד לו כמה ששלמה טוב בעוד שהוא צוחק עלינו ואומר שהוא לא....כדאי באמת שנפסיק להתייחס אליו כי זה באמת סתם טיפשי... עד עכשיו הגבתי לכל ההודעות שלו,לא שזה עזר לי ממש אז מעתה בואו באמת ונפסיק להגיב ואולי הוא יבין שהוא ממש לא רצוי כאן...

ברק!

New member
אני חושב שכדאי לקטוע את העסק עכשיו!

החרטטן נהנה לקרוא את השרשור הזה. האיש לועג לנו ולכן נא לא להגיב על ההודעה הזו יותר. תיכף המטריד הזה יתייאש ויסתלק

למעלה