למנהל הרדיו מבקש את התייחסותך תודה.

למנהל הרדיו מבקש את התייחסותך תודה.

למנהל הרדיו הנכבד שלום. התוכנית הכי טובה ברדיו <לא עוברים את ה90 עם שמעון סופר> משודרת רק פעם בשבוע ל3 שעות. הייתי מבקש את התייחסותך לגבי הרחבת התוכנית לעוד שעות בשבוע שנוכל להתרווח עם המוזיקה המשובחת ששמעון משמיע גם בשאר הימים. תודה רבה מראש. בברכה, גלעד מאזין קבוע ל90 אף אם התדר החזק בישראל!

מתחזק 22

New member
הם סנובים אין סיכוי שיגיבו

אף פעם אין תגובה של שדרן או מישהו מהרדיו

דייג2

New member
תן להם צ'אנס

פרסמתי את זה רק בשישי בערב לא היה אף אחד אני עוד אופטימי בצורה קיצונית שלא רק שהם יקראו את ההודעה הזאת הם יבינו ויפנימו ששמעון סופר מרומם את התחנה ואת הרייטינג שלה לאחוזים גבוהים ביותר. החל מתוכניתו עד לעריכה שלו לתוכניות אחרות. שמעון סופר יש רק אחד וצריך לתת לו במה יותר רחחבה מאשר 3 שעות בשישי זה ממש ביזיון ששדרן כזה שהוא בעצם רוב קיום התחנה משדר רק פעם בשבוע ל3 שעות.

גלעד היקר

תחילה, תודה על המחמאות לגבי התכנית "לא עוברים את ה-90" ולגבי השדר שמעון סופר. כיום משודרת התכנית במשך שלוש שעות, שזה זמן ארוך ויפה, ביום שישי אחה"צ ובשעות שנחשבות למואזנות במיוחד. בשאר ימי השבוע שמעון עורך מוסיקה לתכנית "הגדולים", בכל יום בבוקר. אפשר בהחלט להנות מהמוסיקה שלו גם בתכנית זו. שוב, תודה על הפנייה והמשך האזנה נעימה!

דייג2

New member
תודה על התגובה אבל מה זה ארוך ויפה?

מי קובע שזה זמן שידור ארוך ויפה? זה שהוא עורך מוזיקה זה לא אותו דבר כי התוכנית שלו עוסקת בז'אנר מסויים של מוזיקה שהולכת על שנות השבעים שמונים שזה אין לכם בכלל חוץ מהתוכנית שלו. עכשיו עוד הצעה לעלות לכם את הרייטינג בהרבה הרבה אחוזים זה העברת השידור של נתן זהבי גם אצלכם. למה דידי הררי יכול לשדר בכל תחנות הרדיו ותוכנית חשובה כמו נתן זהבי משודרת רק ב4 תחנות רדיו ובתדר החזק של ישראל 90 לא?:) יאללה תזיזו ת'עיניינים חבר'ה התחנה שלכם יכולה לגרוף עוד ועוד מאזינים.

eduard16

New member
אם כבר אז כבר...

אין אפשרות לקצץ את כמות הפרסומות שיורם יצחק ואזנה מפרסם בשניה?? התוכנית כבר מגעילה ברמות.. בארבע בידיוק אני עובר ל99FM, כל הפרסומות האלה מוציאות אותי מדעתי.. אי אפשר לשמוע את התוכנית בשקט בגלל הפרסומות.. יש לו מוזיקה טובה.. באמת... אבל די עם הכמות הזאת של הפרסומות

למעלה