למנהל תכנס-חשוב(כל השאר גם כנסו)

• פותח הנושא HeHe2
  • פורסם בתאריך

HeHe2

New member
למנהל תכנס-חשוב(כל השאר גם כנסו)

אולי תעשה תחרות עיצוב שבה המשתמשים יהיו צריכים לעצב את התפריט הראשי מחדש כדי שיהיה מושך לעין ומנצח יקבל פרס כך המשחק יראה טוב יותר ועוד משהו יותר חשוב-בקשר להצבעות ב200 משחקים.... אם תשים לוגו כלשהו איפה שמצביעים אז הרבה יסתכלו עליו ויכנסו (אני מתכוון לשים לוגו איפה שכתוב על המשחק בתחרות הצבעות של ה200 משחקים) מקווה לתשובות....

jimhnrni

New member
תחרות העיצוב בעיצומה

הרעיון חי ובועט הוא נעלם מעל דפי הפורום ..תחפש..יש אפילו פרס מבטיח

coolboy131

New member
לא הבנתי למה התכוונת

מזתומרת הוא נעלם ממעל דפי הפורום? כאילו הציעו אותו ודיברו עליו אבל מתישהו פשוט הפסיקו להגיב בו?אז צריך לפתח שוב את הרעיון כדי שיטפלו בזה לא?

../images/Emo41.gifבבקשה חברים...../images/Emo41.gif

למי שלא הספיק לקרוא ולהשתתף. נותר עוד יום אחד...
לחץ כאן

HeHe2

New member
כן אבל אמרתי עוד משהו

שישימו איפה שה200 משחקים לוגו כדי שזה ימשוך אנשים אני אומר לכם תעשו את זה וגם מהזתומרת התמונה של האתר ושל הפורום טיפה יותר פירוט בבקשה

HeHe2

New member
מנהלים -אני מחכה פה

אני מחכה לתשובה שכתבתי מעל ההודעה הזאת

gindis

New member
תשובה

לבנתיים לא יהיה שינוי בגרפיקה של המשחק! אנחנו עובדים על תוספות של סרטונים וצלילים וגם Skin משופר למשחק. לכן יש להעזר בסבלנות עד שזה יהיה מוכן. זה לוקח זמן!

HeHe2

New member
לא על זה אני מדבר....

אני מדבר שנשים תמונה איפה שיש את רשימת המשחקים שמגיעים אליה אחרי שמצביעים למשחק ככה זה מושך יותר אנשים למשחק......

lordgarr

New member
כן הוא צודק, אני תמיד רואה קודם...

את המשחק אם התמונה!

HeHe2

New member
חבל שמנהלים לא רואים

תודה על התמיכה רק חבל שהמנהלים לא מגיבים

HeHe2

New member
Nנהלים כנסו כבר../images/Emo92.gif

למה אתם לא מגיבים

HeHe2

New member
איפה שמצביעים בתחרות(מצורפת תמונה)

תראו את התמונה: איפו שמסומן העיגול לשים לוגו תמונה שימשוך אנשים כי תמיד נכנסים לאלה עם התמונה תמונה פה:http://img206.imageshack.us/my.php?image=vxcr1dt.png מהשבעיגול שבאדום זה דוגמאות למה שצריך לעשות ובעיגול השחור זה המשחק מפקד צבאות

4ErNi BuMeR

New member
ערן - בקשה

אל תוסיפו סירטונים וצלילים, זה יהפוך את המשחק לאיטי ולמרגיז. אל תוסיפו סרטים וצלילים

4ErNi BuMeR

New member
מוזילה, נטסקייפ מכיר?

כ-40 אחוז מהגולשים משתמשים בדפדפנים האלה שלא תומכים בפלאש ברוב המקרים.

Oraniss

New member
תורידו את הגירסאות החדשות

רובם תומכים בגירסאות החדשות, ניתן גם לבחור את סוג הדפדפן או לאפשר למערכת זיהוי אוטומטי של הדפדפן.

tenen

New member
תפסיק תזרוק נתונים לא נכונים

היום אקספלורר שולט ביותר מ 85 אחוז מהשוק העולמי ואני ממעיט... מה שאומר ש15 אחוז מתחלקים בין כל השאר וגם חלקם תומכים בפלאש מובנה ואלו שלא יכולים להוריד תוסף אבל להגיד של40 אחוז יש דפדפנים שהם לא אקספלורר זה קשקוש...

4ErNi BuMeR

New member
40 אחוז משחקני המשחק התכוונתי

העובדות האלו בדוקות ומבוססות בדיוק כמו שברית הסטרונג מגנה על יושביה. חוץ מזה אילו גרסאות בדיוק תומכות בפלאש? אשמח לינק לבדיקה.

למעלה