למנהל

פורמלין

New member
אני כאן מדי יום, מוחק הודעות זבל

ובודק מה חדש. היות והפעילות לא מתקיימת כפי שציפיתי, קשה לי לחשוב על דרך אחרת להעיר את הפורום.

שוקו15

New member
אני הצעתי כמה רעיונות אבל

לא ענית לי עליהם... תוכל לשאול את ההנהלה אם היא יכולה לעשות פרסום בכל הפורומים כדי שחוץ ממני וממך יהיו כאן עוד אנשים....

liti

New member
יש המון מה לעשות

למשל, להעלות נושא של אוסף מסויים ולבקש מהמשתתפים תמונות/תיאורים של האוסף. דוגמא- אוסף בולים/גפרורים, שהמשתתפים יעלו תמונות ויספרו על פריטים מיוחדים שיש להם. בנוסף, נשמח לשמוע על האוספים שלך כמנהל הפורום, וכמו ששוקו 15 אמר אפשר לפרסם בפורומים אחרים. אנחנו נשמח לסייע כי נושא הפורום ממש מעניין.

פורמלין

New member
אם תעברי אחורה בפורום תוכלי לראות

את הבקשות שלי בפני גולשים שיציגו תמונות (שכמובן נכנסות לגלריה), שיספרו על האוסף שלהם, שימשיכו לכתוב כאן גם אחרי שהם קיבלו תשובה. בימים הראשונים של הפורום הוא פורסם בפורומים אחרים ונשלחו אימיילים לאספנים שונים ברחבי האינטרנט. כנראה שהנושא לא מעניין אנשים עד כדי כתיבה יומיומית בפורום.

liti

New member
אל תתיאש!

הפורום אמנם די חדש, אבל מצטרפים חדשים- כמוני למשל- לא ראו את הבקשות השונות שלך. לדעתי הנושא מעניין ושווה לנסות ולדחוף את הפורום עוד, גם אם הדבר כרוך בשליחת אי-מייל נוספים לאספנים או פרסום נוסף בפורומים השונים. אני מצידי מבטיחה להמשיך ולהשתתף, וגם לסייע אם צריך, ובקרוב מקווה גם להעלות תמונות של האוספים שלי.

למעלה