תשובתי
למרות שלדעתי הנושא אמור להיות מדובר במסרים אענה כאן: את כנראה לא מכירה את הפורום שלנו מראשיתו ולא מודעות ל"אלרגיות" שלו. הפורום תמיד היה פעיל מאד בגלל ששחקני הסדרה כתבו פה וכותבים פה, הפורום היה מוצף בהודעות לשקחנים, ויותר מאוחר בתקופה שהסדרה לא שודרה היה מוצף בהודעות סרק סתמיות וחסרות כל תכלית. לכן נוצרו הגבלות שונות מטעמנו כמו לשרשר הודעות לשחקנים לשרשורים מיוחדים לכך, או לא לפתוח כל שבוע שרשור תמונות כי כבר נמאס לראות כל שני וחמישי שרשור כזה (ותבדקי, אני בטוח שבחודשיים האחרונים נפתחו לפחות 3-4...) אולי זה לא נראה ממש טוב למי ש"קורא פה תפורומים לפעמים.." וכן, גם לי חבל שאנחנו מתעסקים חלק גדול מהזמן בזה, אבל אין ברירה, זה התפקיד שלי, של המנהל הנוסף, לשמור על הפורום מסודר, מאורגן שכולם יוכלו להנות ממנו. יש דרכים להנות ולהיות חופשיים. חברי הפורום מקבלים יד חופשית מאד, וניתן לראות את זה ע"פ כמות ההודעות שכל אחד יסכים שאין להן מקום בפורום (אבל אנחנו מתחשבים בהם כיוון שהסדרה למרות הכל משודרת רק בשידורים חוזרים). זאת יד חופשית. אבל יש גבול, ואותו אנחנו שמים, והוא כנראה זה שגורם לך לחשוב את מה שאת חושבת. יש חופשית תביא לאנרכיה. מקווה שהייתי ברור. ועוד משהו שמיועד לאחרים
רובכם כותבים ותיקים כאן, הגיע הזמן שיתחיל להיות לכם אכפת ממה שקורה כאן. אף אחד לא שם פס על איך שהפורום נראה. פורום הדגל של הסדרה, הפורום הרשמי, ובגלל כל מיני כאלו שלא אכפת להם, נראה איך שנראה (= לא טוב) זאת במה לציין את בר, את נועה, את שיר שאכפת להן והןם באמת עושות בשקט אמנם, אבל עוזרות לנו להשגיח