למנהל

DJ Shaked Nave

New member
למנהל

אתה יכול לתת לנו איזה קסם טוב ככה של סופשבוע... משהו שיהיה אפשר לעשות לנערים ככה בשלוף..

יש לי קסם מדעי נחמד שתמיד עובד...

אתם צריכים קערה אבל לא יותר מדי עמוקה, מן קערה של פסטה כזאת....מלאו אותה במים עד החצי. פזרו פלפל שחור על המים-לא יותר מדי ולא פחות מדי-שכבה אחידה וברורה תספיק(עדיף פלפל גרוס גס ולא את האבקה), לאחר מכן ספרו שאתם יודעים לשלוט בפלפל. בקשו מכל אחד מהצופים להכניס את האצבע שלו ולגרום לפלפל לזוז אל הצדדים-כמובן שאף אחד לא יצליח, עכשיו התור שלכם...בזמן שכולם מנסים מרחו טיפה של סבון כלים (עדיף שקוף) על האצבע. כשתכניסו את האצבע לתוך הקערית הפלפל פשוט יברח בבת אחת לצדדים כאילו הייתם קוסמים של ממש....נחמד ומפתיע. בהצלחה !

phrizer

New member
יפה! ניסיתי

אח שלי נבהל
. אבל זה עובד גם עם קערית קטנה ופלפל באבקה, למרות שכשניסיתי עם קערה גדולה והרבה פלפל גרוס דק זה היה הכי יפה, פשוט לא רציתי לבזבז יותר מדי בפעמים שאח"כ... יש הסבר מדעי ללמה זה קורה? ויש לי הצעה לפורום: אולי תעשה שיהיה מותר לגלות קסמים אבל יהיה סימן שצריך לכתוב בכותרת ההודעה וזה יגיד שבתוכן ההודעה יש סוד של קסם.

אין לי שום בעיה שקסמים פשוטים או

קסמים מדעיים יפורסמו כאן- אך מי שיפרסם משהו שעובר את "גבול הסוד הטוב" ייאלץ להימחק!

phrizer

New member
אז גם לי יש קסם פשוט ונחמד:

מצרכים: 1. עיתון. 2. דבק. 3. מספריים. 4. שקית ניילון בגודל דף A4. 5. מיץ (עדיף מיץ עם צבע חזק שהוא יימזג מקנקן רחב. הקסם: הקוסם שופך מיץ לתוך העיתון והעיתון לא נרטב, הוא מסובב את העיתון והמים לא נפשכים ואחרי זה הוא מסובב שוב והמים נשפכים ממנו. סוד הקסם: לפני המופע: לוקחים שקית, גוזרים אותה לשתי צדדים של השקית ומדביקים אותה כמו בתמונה עם דבק חזק אבל לא יותר מדי שיחזיק את השקית טוב ואז מדביקים את שתי הצדדים של השקית חזרה (כך שהדבק בצד אחד יגע בדבק שבצד השני) ומדביקים את השקית לדף באמצע העיתון (כך שהיא תהיה כמו בתמונה, ולא הפוכה). תיקח את העמוד שאליו הדבקת את השקית ותיקח סרגל שאיתו בעדינות תפתח את הסיכות, תוציא את העמוד ותחזיר בחזרה את הסיכות, את העמוד תשים בעיתון ותיזהר שהוא לא ייפול ממנו. במופע: לוקחים את העיתון ומחזיקים אותו (לא הפוך!), לוקחים את קנקן המיץ ומוזגים אותו לתוך השקית כך שיראה שאתה מוזג לתוך העיתון ולא מכוון בכוונה (אחרי קצת אימון זה יהיה קל מאוד), אחרי שמזגת מספיק מיץ (תרגיש את זה לפי הכובד של העיתון), אתה יכול לנער בצורה עדינה את העיתון ולהפוך אותו סיבוב מלא עם כיוון השעון. לנער עוד קצת בצורה עדינה ואחרי זה למזוג חזרה מהשקית את המיץ לתוך הקנקן. כשמשהו מסתיר את ידייך כך שהקהל לא יראה בתנועת יד מהירה תוציא את העמוד עם השקית מהעיתון ותחביא אותו ואז תזרוק לקהל את העיתון כדי לבדוק אם הוא אכן עיתון רגיל. הערה - בתמונה הקווים האדומים מסמנים איפה צריך לשים דבק.

phrizer

New member
מצטער, לא ידעתי

אין לי מושג מה עושים בימי הולדת... אבל הוא נחשב למדעי ולפשוט, הוא לא העלמת פיל או משהו כזה...

למעלה