זה המכתב ותודה מראש לכל מי שיקרא
ויעזור כדי שנוכל לקבל שירות יותר נורמלי תמורת הכסף שאנחנו משלמים לחברת הוט ה"יקרה" מכתב זה הוא תוצאה של חודשים ארוכים של חוסר שביעות מכם ברמות שונות, החל מהתכנים בערוצים השונים וכלה בשירות הטלפוני והטכני שלכם. אני מנויה על שירות הטלוויזיה שלכם כ-3 שנים, ומשנה לשנה הטלוויזיה הולכת ונהיית משעממת ומגוחכת יותר ויותר מכיוון שיש כל כך הרבה דברים שלוקים בחסר, אני יחלק אותם לסעיפים. ערוצים 3 , ביפ, ואקסטרא הוט: ערוץ 3- לפני כשנתיים הערוץ הזה היה הכי אטרקטיבי בטלוויזיה. לוח השידורים כלל שידורים חוזרים בבוקר, קצת טראש טיוי בצהריים (ריקי לייק), אופרות סבון בשעות הערב, טלנובלה ישראלית או ברזילאית ב20:00, קומדיה טובה ב20:45 ואז הסדרה המרכזית לערב בשעה 21:15. ב22:00 היינו מקבלים את יצפאן וב22:45 את גיא פינס. השנה קיבלנו את השעות הכי מוזרות לתוכניות השונות, תוכניות נעלמו מהמסך ללא אזהרה, שעות הוחלפו, זמני שידור ביזאריים הגיעו. דוגמאות? בוודאי שיש. המון. 1) צעירים חסרי מנוח בוטלה ל3 חודשים. אתם רציניים? איזה תירוץ יכול להיות להעלים סידרה יומית למשך תקופה כל כך ארוכה? 2) ריקי לייק בוטלה לגמרי. למה? ד"ר פיל עבר לשעה 12:00. למה? 3) כבר אין תזכורות של שבוע מראש כשסדרה עומדת להיגמר. למה? 4) ימי חיינו עברה לשעה 15:00. אחרי שנים של תזוזה בשעות הערב היא הפכה להיות תוכנית שתקועה באמצע היום. 5) תשוקות עברה לשעה 16:00. באופן אישי נשגב מבינתי למה היא נרכשה מלכתחילה אבל שיהיה. בכל זאת, אין תירוץ לשים אותה בשעה יותר טובה מימי חיינו, אני בטוחה שימי חיינו מושכת יותר צופים מתשוקות. 6) יצפאן קיבל את המשבצת של שעה 21:30, וזו עוד תוכנית שרק הידרדרה עם השנים ומגיע לה לשבת בשעה 23:00 או משהו כזה. 7) גיא פינס קיבל את השעה 22:15, עוד צעד שגורם לחשוב שהוט מושקעת בתוכנית שלו ומרוויחה אחוזים מהשידור שלה. 8) בשעה 16:45 קיבלנו את התוכניות הדחויות למיניהן כמו ג'ואן מארקדיה (שידור חוזר בפעם המיליארד) החוף הצפוני ודומיהן. מישהו עם שכל ישר היה שם את התוכניות הלעוסות האלה בשעה 15:00 ומחזיר את ימי חיינו ותשוקות לשעות הרגילות שלהן. 9) בשעה 20:00 קיבלנו את טלנובלה בע"מ, בשידור חוזר ישר אחרי שנגמרה. למה?. ואם כבר הצלחתם לשכנע את עצמכם שכדאי, אז למה לא בשעה 18:45, ולתת לטלנובלות הברזילאיות האיכותיות שעת שידור מתאימה יותר? 10) בשעה 20:45 אנחנו מקבלים את התוכנית המרכזית לערב. כמו לדוגמא 4400, מדיום, מלך השכונה וכולם אוהבים את ריימונד, וכו'. תוכניות טובות, אין ספק. שעת שידור מטומטמת, בכלל אין ספק. באותו יום בשעה 23:30 מתחילה הלולאה הבלתי נסבלת של שידורים חוזרים של תוכניות ששודרו באותו היום. אולי בגלל שאתם יודעים שאף אחד לא רואה את התוכניות בשעה המקורית? איפה השכל שלכם?? 11) המגן משודרת בשבת בשעה 22:00, אהה סליחה, עכשיו היא עפה לשעה 23:00, כי יש את פרשת השבוע. ולמה שתודיעו למישהו שאתם מזיזים את המגן? ולמה שלא תשימו עוד תוכניות טובות כמו הטופ מודל הבאה בשבת, כדי ששומרי שבת לא יוכלו לראות גם אותן? ערוץ ביפ- בתחילת דרכו היה ערוץ מעניין, מצחיק ומלא תוכן. היום הוא ערוץ מיותר שמלא בשידורים חוזרים של עצמו. אז נכון שהבאתם עכשיו את משפחת באנדי שזה צעד מעולה, את כולם שונאים את כריס ואת העונה החדשה של משפחת סימפסון, ואת אי הפיתויים. אבל... כמובן שיש אבל... בסך הכול הבאתם 4 תוכניות שאמורות עכשיו להחזיק ערוץ שלם, וגם אותן אתם תמחזרו ותלעסו ותירקו ותלעסו שוב. ואי הפיתויים לא תוכנית מצחיקה בכלל, היא מתאימה יותר לאקסטרא הוט, אם בכלל. הרצועה היא תוכנית מעולה שלא זוכה לכבוד שמגיע לה. אותי היא מצחיקה יותר מיצפאן וכל שאר התוכניות המצחיקות כביכול ששמתם בשאר הערוצים. נקפוץ לרגע לאקסטרא הוט ואז נחזור למסקנה משותפת. אקסטרא הוט- גם הערוץ הזה בתחילת דרכו היה גולת הכותרת של הוט. היום הוא ערוץ מבוזבז, שעובד משעה 19:00 בערב ומסיים את שידוריו ב3 בבוקר. כשבתכל'ס הוא משדר תוכנית חדשה אחת ב22:00 ואת דייויד לטרמן ב22:45. וכל השאר זה שידורים חוזרים. התוכניות נחמדות מאוד, אין ספק. אבל בשביל כמה תוכניות שממילא משודרות בשידור חוזר באותו ערב, לא פותחים ערוץ. אז המסקנה המשותפת היא, תעשו קומבינה של שני הערוצים ותקבלו ערוץ אחד טוב. ערוץ AXN. עוד ערוץ של שידורים חוזרים של עוד שידורים חוזרים ועוד קצת שידורים חוזרים לקינוח. ערוצי הסרטים למיניהם. או אולי צריך לקרוא להם- עוד ערוצים של שידורים חוזרים. אז פעם בחודש אנחנו מקבלים פרסומת ענקית ומושקעת על הסרטים אותם נזכה לראות החודש. האמת היא שאלו עוד 5 או 6 סרטים חדשים שיתווספו למאגר הסרטים שמשדרים אותם שוב ושוב ושוב בערוצי הסרטים. סרט אחד משודר קרוב ל20 פעם בחודש. בושה. ערוץ הבידור הישראלי. ממש בידור מה שהולך שם. עוד שידורים חוזרים. כי לא הספיק לנו בשאר עשרות הערוצים. אהה נכון, צריך עוד מקום לשים בו עוד שיור חוזר של גיא פינס. שכחתי. הסעיף הבא הוא הפרסומות המגוכחותתתתת האלה שמתקיפות אותנו כל רגע נתון. כל פעם שאתם מעלים תוכנית ישראלית כמו בסימן וונוס, פרשת השבוע בטיפול וכו', אתם מפציצים אותנו בפרסומות מטרידות וארוכות. את בסימן וונוס ואת פרשת השבוע לא ראיתי, בכוונה תחילה. הפרסומות האלה כבר הוציאו את כל החשק לראות את התוכנית. הוט VOD. אין הרבה מה להגיד חוץ מזה שהבנו שאת הדברים המעניינים באמת אתם שמים שם, כדי שנשלם (חוץ ממאות השקלים שאנחנו משלמים בחודש) בנפרד על כל תוכנית. ועוד משהו שאותי באופן אישי מרגיז בטירוףףףף... כשאני לוחצת על הכפתור לצאת משירות הVOD, יש לי שתי בחירות: "מתעקש לצאת" או "מעדיף להשאר". מה זה "מתעקש לצאת"??? זאת הבחירה שלי לצאת! מה זה?! השקופיות המרגיזות האלה שעולות בתחתית המסך בסוף תוכנית. הן מסתירות מידע לגבי התוכנית, לפעמים גם מסתירות תרגום. והכי מרגיז שהן מסתירות את השמות של האנשים שעבדו כדי להכין את התוכנית הזו. ומה זה הנקודות הירוקות המרגיזות האלה שתוקעות אותנו בערוץ מסוים ואי אפשר לצאת ממנו?? ולמה כשהילד מזמין חד פעמית ערוץ משחקים או משחק כלשהו, אתם ממשיכים לחייב אותנו חודש בחודשו כאילו הוספנו את הערוץ לחבילה? וכשמתקשרים כדי לקבל תמיכה טלפונית, נאלצים לשמוע שוב ושוב את השיר המטריד של טלנובלה בע"מ שוב ושוב ושוב. שלא נדבר על הפרסומות שמקבלים טלפונית לתוכניות בערוץ 3, והפרסומות שמפציצות את הקבלה החודשית שמקבלים בדואר. בקיצור, בשביל למעלה מ2,400 שקל בשנה שאני משלמת כדי לקבל טלוויזיה איכותית, אני מקבלת כאב ראש. ואם לא הייתי מחויבת אליכם, כבר מזמן הייתי חותכת לYES. גם אם אין להם תכנים יותר טובים משלכם, רק כדי לחתוך מהחבילה העלובה הזאת שאתם קוראים לה טלוויזיה. לקוחה מאוכזבת