למנויי יס ברי המזל

מיצי007

New member
למנויי יס ברי המזל../images/Emo70.gif

יש לכם השבוע פעמיים את אדוארד
ומה גם
זה אותו סרט
ההימור האחרון,יום חמישי ה5.6.03 בשעה 19:30 ערוץ YES1 וממש למחרת,השידור החוזר
ההימור האחרון,יום שישי ה-6.6.03 בשעה 8:45(כן כן זה בבוקר) ערוץ YES1 לכל מי שיש יס שימות
אני לא זכיתי לראות את הסרט הזה בטלוויזה,רק בדיוידי ובוידיאו..... לא,למה שתמותו בעצם
תהנו מהסרט

MyImmortal

New member
..למה חייבים להכניס נושא? מעצבנים.

*מקווה שחברה יודעת להקליט מיס* *מאוד מקווה שחברה יכולה להקליט מיס* לא מתה על הסרט. לא מתה על מאט דיימון. מתה על וורם ושיערו המתעופף ברוח.

מיצי007

New member
וורם ושערו המתעופף ברוח...

אני אוהבת את אדוארד בכל דמות,הוא גורם לרטט בכל גופי... אני דווקא כן אוהבת את הסרט,מתוחכם שכזה.

MyImmortal

New member
כל דמות...

חוץ מדרק. *אבל* רק כשהוא היה עדיין KKK מפגר! אחר כך...כשהוא יצא מהכלא...יוווווווווווווו!!!!! חמיוד!!!!!!!!!!!! מעצבן קצת שאת לא יכולה לשפוט את הדמויות בצורה אובייקטיבית. את רואה את אדוארד וישר זה "כן כן, אני אוהבת את הדמות הזאת. *הזאת*" אבל חפייף.

מיצי007

New member
תראי,גם דרק העביר בי רטט

אבל בצורה הכי רעה שיש.... של פחד ואימה. למרות שלאחר מכן הוא היה חמוד והכל. מבחינת לשפוט את הדמות בצורה אובייקטיבית,זה כבר לא קשור לאדוארד זה קשור לאופי של אותה דמות.... תראי,אם אדוארד ישחק את הדמות טוב לאללה,אני אוהב את אותה הדמות,גם בגלל המשחק וגם בגלל שזה אדוארד... אז כן,קצת לא אובייקטיבי אבל את חייבת להסכים שכמעט כל דמות שאדוארד עשה הוא עשה זאת בצורה הכי טובה ומשכנעת שיש. ואם כבר,אני לא אוהבת את הדמות,אז אני אוהבת את אדוארד כי הוא שם,בלי שום קשר לדמות.

MyImmortal

New member
אי אפשר!

אני ממש לא מצליחה לשנוא דמות של אדוארד! חוץ מדרק, כמו שכבר אמרתי...אבל...וואו, אדוארד היה מדהים בתור דרק, שזה כבר היה מפחיד.

למעלה