למנוסים מביניכם...

למנוסים מביניכם...

איך זה סמינר פולין? משהו הכרחי? יהייה חבל אם אני אפסיד אותו?? כי אני בדילמה רצינית... מחר יש לשכבת יא' סמינר פולין+טיול שזה ביחד 4 ימים. הדבר האחרון שבא לי עכשיו זה לצאת לטיול... פשוט אין לי חשק. אבל מעבר לזה - אני יוצא לבד לגמרי, אפילו המדריך שלי (בקן) לא יוצא... וכבר קרה שיצאתי לטיול לבד, והגעתי למסקנה שטיול זה טוב לגיבוש קבוצתי וזה די מיותר ומענה לצאת לבד. אז תגידו אם הסמינר הזה באמת חשוב, אני לא שואל את המדריך/ה שלי בכוונה בגלל שאני יודע שהם יגידו שזה חשוב ושאני אצא גם אם זה באמת לא כזה חשוב... תודה.

baglemaster

New member
אני מנוסה!

לא הייתי בסמינר בלוחמי הגטאות בחנוכה, כי הייתי חולה... כדי לצאת לפולין עם התנועה, חייבים לעבור סמינר כלשהו בלוחמי הגטאות, אז יש השלמה לאלה שהפסידו את הסמינר בחנוכה. אני הייתי בהשלמה עם בת קבוצה שלי, שגם היא לא היתה בחנוכה. היה נחמד, אבל באס אותי שלא עברתי חוויה שהיתה מאוד משמעותית לקבוצת פולין שלי. בקיצור, אם ממש לא בא לך-תבוא להשלמה אחר כך, אבל לדעתי זה לא כדאי. וחוץ מזה, אני הגעתי ליום האחרון של הטיול (הבראתי, ונסעתי לבד ברכבת לעכו) והיה ממש כיף שם! החוליה שלנו היתה הקבוצת פולין, והתגבשנו שם. אתה יוצא לבד מהקן גם לפולין? כי אם כן, כדאי שתתגבש עם הקבוצת פולין שלך...

לזרושקה

New member
שמע..

הסמינר הזה, הוא אחד הטובים באמת.. הפעולות התערוכות.. באמת שנה שעברה אני יצאתי רק לסמינר.. נראה לי שזה אפשרי לצאת רק לסמינר, רק צריך תאם ולהגיד את זה מראש..

batel500

New member
אוייש עדן,

אתה לא לבד! אנחנו קבוצה יחסית גדולה, תהיה איתנו תלמד להכיר אותנו כולנו מקסימים.. היה חבל לראות אותך רק בפעולה אחת. אתה חייב חייב חייב לדבר עם עינת ולבוא לפעולות!!

למעלה