למנוסי/מרוצי/נכווי איסתא

למנוסי/מרוצי/נכווי איסתא

שלום לכולם!!! עד שהזמנתי סוף סוף כרטיסי טיסה (יקרים) באל על אתם באים ומפחידים אותי עם סיפורי זוועה על איסתא. האמת ששילמתי מקדמה של 100 דולר על הכרטיס טיבה והם טענו שמשלמים בכל הסוכנויות לפי שער נוסעים (5.08 שקל לדולר) ולא לפי שער הדולר. האם יש אמת בדבר או שהם רימו אותי? האם יש בעייה לשלם את יתרת הסכום יום לפני הטיסה? והאם התשלום הוא גמיש בהתאם לשער הדולר במועד התשלום? עזרו לי לפני שאני אשתגע

yalyal

New member
לגבי שער נוסעים זה נכון...

ואם בא לך לחסוך כמה גרושים, תקנה דולרים בפחות משער נוסעים ושלם איתם.

3dba

New member
אצלי זה היה כך..

שילמתי מקדמה של 35 $ ושהזמנו את הכרטיסים לפני חודשיים הבטיחו לנו עד 10 תשלומים ללא ריבית פתאם...מעל 3 תשלומים יש ריבית של 8% לא כולל מעמ! אל תאמין לכל מה שאומרים לך.

aviron

New member
לא רוצים לישון - רוצים להשתגע !!

נאור, אל תשתגע לנו !! עזוב - יהיה בסדר ואתה תגיע לתאילנד ! רק שתזכור שעד חודש לא צריך ויזה, ושיתנו לך "ואוצ´ר" בעבור כל מלון וכל דבר שהזמנת. יהיה טוב!

noaaaa

New member
איסתה..שיהיו בריאים..

לא סובלת את החברה הזאת וכבר דנו פה על חוסר אמינותם... אבל כבר הזמנת דרכם(וכמוך יש עוד המון שהזמינו)ויכול להיות שהסוכני נסיעות שם ממש בסדר גמור,חוץ מזה למה להזמין מלון מהארץ?? אבי-רון,מה זה יותר זול??

aviron

New member
תכנון שווה כסף

בתי-מלון מעודדים הזמנת חדרים מוקדמת - וזאת מסיבות כלכליות/ארגוניות מובנות. לכן, ככלל, הזמנה מוקדמת שווה כסף ותעלה למזמין פחות - בהרבה הרבה מקרים הרבה הרבה פחות לעומת הגעה לדלפק הקבלה והזמנה. המדובר בבתי-מלון בלבד, בדר"כ מרמת-תיירות ומעלה. "לא תופס" לגבי גסט-האוסים.

למעלה