למסור או למכור?

MמיכלM

New member
חבל שאתה מפרסם פה מודעת מכירה

עם מספר טלפון - במעשה שלך אתה מאפשר למפרסם חשיפה רבה ומאפשר לו להגיע לכל גולשי תפוז ,האם זאת הכוונה שלך? לגבי השם שבחרת לדיון , הרשה לי לתקן אותך, השם הנכון הוא: מלחמות הפורומים ולא מה שכתבת.

דן צ

New member
אני חושב שלא הבנת נכון

זיו הוא האדם האחרון שיתן יד למעשה שכזה וההיפך הוא נכון, זיו נתן כאן את הלינק כדי לתת פירסום לויכוח שהתנהל בעכבות אותה ההודעה ולא פירסום למכירת הכלב. מקווה שהכל מובן כעת.

MמיכלM

New member
כוונות לחוד ומעשים לחוד

לא משנה למה שמו פה לינק , הלינק מוביל ישירות למודעת מכירה. העובדה היא שנעשה פה פרסום מספר טלפון של אדם שמפרסם מודעת מכירה לגורים. אנשים שגולשים רואים מייד את המודעה ומספר הטלפון. חבל מאד לעשות פרסום (אם בכוונה ואם בתמימות) לאדם שמפרסם את עצמו בצורה כזאת. כמו כן , כמו שכתבתי ואני ארחיב , עברתי על הדיון ומהותו הוא ריב מכוער וטפשי בין שני פורומים , חוץ ממודעת המכירה שתפסה את עיני בתחילה, ופרסומה פה לקוי מאד , ראיתי שם גולשים שרבים אחד עם השני בעידוד מנהל הפורום. חבל...מכוער...לא לעניין ובטח לא ראוי לפרסום. מקווה שהכל מובן כעת.

champ

New member
אכן, טעות להשאיר את השרשור שם

אך מנהל הפורום מעדיף לפרסם את עצמו כך או אחרת... אם אני לא טועה, יש איסור חמור לפרסם מספרי טלפון בפורומים בתפוז... אבל לזיו זה כנראה לא מפריע והוא נותן יד למכירתם של גורים ב 500 ש"ח!!!

כמו שכבר כתבנו בפורום עצמו

השרשור הושאר על כנו ולא נמחק משום שהדיון בעד ונגד מכירת בעלי חיים חשוב מאוד לדעתנו. זה שהוא גלש לצערנו הרב ל"ריב בין הפורומים" (וזה לא ממש תיאור מדויק), לא נעשה ביוזמתנו ולא בעידודנו. מבט קל בדיון מראה בדיוק מי "התחיל", אם להשתמש במונחים ילדותיים. וחבל!!!

champ

New member
וכאן את טועה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

את לא יודעת מה הולך "מאחורי הקלעים" ואיזה הודעות זיו הפיץ באיסיקיו וכולם חזרו אליי והתלוננו עליו..... ולכן, בושה למנהל פורום לפרסם כזה שירשור!

נבקש להפסיק את הדיון הזה פה.

את דעותיכם הפרטיות אנא העבירו בפרטי. הפורום הנ"ל נועד להעברת המלצות ולא ירידות או הגנות הדדיות.

אני מתנצלת שהרפש גלש גם לכאן ../images/Emo140.gif

בכל מקרה, מכיוון שאני עדיין חושבת שהדיון בעד ונגד מכירת בעלי חיים הוא חשוב מאוד, וחבל לי שהדיון המקושר כאן התפתח כמו שהתפתח, העברתי לקובץ word את ההודעות מתוך אותו דיון שעסקו בנושא המהותי - בעד ונגד המכירה. מומלץ מאוד (לדעתי) לקרוא.

MמיכלM

New member
../images/Emo51.gif שקראת לדעות שלי רפש ../images/Emo140.gif

יפה מצידך
אני עדיין סבורה שלפרסם המלצה על מודעת מכירה זה לא לעניין. אני מתנצלת מראש על מה שיש לי להגיד , קחי הכל בהבנה
. גם אני חשבתי שזה סוף הדיון המכוער ,אבל הוא ממשיך פה למרות בקשה מפורשת של מנהלי הפורום הזה. זאת שיטה מענינת , לקחת דיון ,להעתיק חלקים ממנו ולחשוב שדברים שנכתבו לא נכתבו כלל ,יש לזה שם בעברית: צנזורה.

champ

New member
ממש "דמוקרטיה"...../images/Emo31.gif

זה כל כך "יפה" למחוק את כל הדיעות של כולם ולהשאיר רק את החמודים והמתחנחנים... זאת בדיוק הסיבה שהנהלת תפוז לא מאפשרת עריכת הודעות! כדי למנוע מקרים כגון אלו... בוז גדול לך על מה שעשית...
צ´מפ.

למעלה