למסירה אופנוע ונהג

• פותח הנושא thor
  • פורסם בתאריך

thor

New member
למסירה אופנוע ונהג

נו. צצתם אצלנו בפורום אז הנה תוספת חיים לפורום שלכם קודם כל ניתן למצוא עוד פרטים עלי בכרטיס בקופדון 178679 ואני לא ממש אופנוען. אלא רוכב על אופנוע (ההסבר הוא באיך שאני מסתכל על זה כלומר : כמו שמי שרוכב על סוס איננו וטרינר אז אני רוכב על אופנוע ולא ממש משקיע בלימוד הקרביים של הכלי) אבל אני אוהב לטייל (עם האופנוע ובכלל) אז... יריב

thor

New member
תגובה לעצמי

קודם כל ככה ההודעה שלי תראה כאילו קיבלה התייחסות. אני לא מחפש כלה. אני לא רציני כרגע אלא מחפש חברה שלא ממהרת לשום מקום :) זהו. אחר כך אמשיך להגיב לעצמי כדי שהנושא יתפתח

thor

New member
וכאן אסיים

מצאתי שלדבר אל עצמי קצת משעמם ולא ממש מגוון. אחזור לי לפורום האופנועים. לילה טוב לעצמי

אבל למה.. דבר איתנו..

אגב, אפשר לקבל לינק לכרטיס בקופידון.. ככה יהיה יותר קל למנהלות המסורות לארגן לך מאמר אישי משלך. ומה זאת אומרת לא רציני? 1. לא רציני במובן של מחפש רק להשתעשע? 2. לא רציני במובן של אל תזייני לי את השכל, בואי נצא לבלות וזהו 3. לא רציני במובן של חוקר ובודק מה האפשרויות ויום בהיר אחד אציע נישואים עם הזריחה במצדה? 4. כל התשובות נכונות. 5. כל התשובות שליליות.

thor

New member
הסברים וטיעונים

לא לא לא סעיפים 1 ו 2 אינם נכונים סעיף 3 לא יקרה לעולם למרות מצדה בזריחה מקום מדהים. את סעיפים ארבע וחמש הייתי מחליף בשאלה שתתאים לכתוב מטה : המונח רציני מניח שכל דבר מסתיים בחופה ולעומת זאת אני לא ממש חובב רבנות והממסד הדתי (וזאת בעדינות ואפילו בהמעטה) ולא רואה בחתימת ערבות שנקרא בפינו "כתובה" כיעד להגשמה. מה שאני מחפש זו בחורה לחיות איתה. רצינית בעניין של הקשר אבל עוד יותר רצינית בדרך שהיא מסתכלת קדימה. שלא תראה אותי כצייד אלא כבן זוג. שלא תמתין בבית אלא שתהייה עסוקה ומעניינת. כלומר : מי שטוענת לרצינות ולא מתכוונת לחובה עלי להתחתן (כמו במשחק הידוע "אמת וחובה") היא נקודת פתיחה מצויינת לקשר. יכול להיות שהניסוח שלי היה קצת עלוב אך עזרת לי להבהיר. יריב

רצינות זו התחייבות

כשאתה אומר שאתה לא מחפש משהו רציני אתה בעצם אומר שאתה לא מוכן להתחייב.. טוב שהבהרת.. אם בא לך, כנס לשרשור הזה, הוא עדיין מאוד פעיל ובדיוק על הנושא הזה.

למעלה