למסירה בגדים מידה 42 לנשים.

A N N 7

New member
../images/Emo201.gif יום טוב לך.

מה בדיוק יש בפריטים. אני מאוד זקוקה לביגוד גם אם זה לבית ואם זה עדיין אפשרי. אשמח מאוד לדעת. מאז ההודעה הראשונה שלי אין אני מבקשת אבל גם אף אחת לא פונה אלי מאז. אני אפתח היום שוב הודעה ומי שרוצה לעזור .רק יבורך. אני קיבלתי כמה דברים בביגוד וזה לא מתאים והם ימסרו ל-מימי יש רק אחת וגם צלחות.. סילחה שגלשתי אבל אני מבקשת להבין אותי חני באהבה

שוקולתה

New member
A N N 7 אמרתי לך הבעיה זה שינוע אלייך

עם יש לך איך לדאוג יוכלו לעזור לך כאן . רק לוקח זמן מותק .אמרתי לך תירשמי לי נסר כמה פעמים כי אני לא זוכרת .

A N N 7

New member
הי חמודה אין בעיה.

היא יכולה להשאיר אצלך? אם את רוצה . ואחי יבוא לאסוף רק כך אם לא אז בחיים לא אבקש וגם לא.. אקבל? מה הבעיה . את קופצת כמו מימי יש רק אחת כול דבר צריך שינוע איך את מקבלת דברים זה לא עם שינוע הם לא מגיעם כך באביר נכון היום אני אפתח הודעה יפה ומי שרוצה לעזור אני רק אברך על כך.. אדם שהוא זקוק למשהו יעשה הכול כדי להיות שם וגם את המעת שאפר. כאן כולם למען כולם ואני גם חני באהבה

A N N 7

New member
היי את יכולה גם לבקש עזרה מאחי..

הוא אדם שומר מצוות. הוא בא מאשדוד והוא אמר לי הרבה נסיעות עושה לתל אביב. טוב חמודה אני אנסה היום לבקש מי יכול לעזור. ואת עם הלב שלך תבורכי. נשמה טובה. ביי חני

שוקולתה

New member
אמרתי לך מוכנה לשמור לך יום או יומיים

תישלחי אותו .תירשמי לי מסר יש מישהו שיכול להסביר יותר טוב ממני לחני .איך לשלוח מסר . תעזרו לה בבקשה .

סוזי10

New member
שליחת מסר

תלחצי על השם של שוקולתה, יפתח לך ריבוע, בריבוע למטה בצד שמאל כתוב שלח מסר, תלחצי על זה תכתבי מה שתרצי, תוסיפי את אהבתי לשוקולתה ולחצי על שלח.

סוזי10

New member
תיקון - בצד ימין למטה

תלחצי על השם של שוקולתה, יפתח לך ריבוע, בריבוע למטה בצד ימין כתוב שלח מסר, תלחצי על זה תכתבי מה שתרצי, תוסיפי את אהבתי לשוקולתה ולחצי על שלח.

A N N 7

New member
א תודה קיבלתי וגם אמסור.

אין בעיה הכול עם הבנה אני למדתי לשלוח רק שתמיד הדף אומר שגיאה בדף. באהבה חני

בס"ד טרייסי יקירתי

תצרי איתי קשר ותודיעי לי מתי את באה לקחת את הדי.וי.די בשביל חן 111111 חבל שהילדים שלה יהנו ואני אזכה במצווה בשורות טובות

למעלה