למסירה בחינם גורי לברדור גזעיים

למסירה בחינם גורי לברדור גזעיים ../images/Emo107.gif

למסירה גורי לברדור למי שמעוניין ויכול להחזיק גור של לברדור מוזמן לפנות אליי אני מבקש רק בזריזות כי אין איפה להשים את הגורים המתוקים שנולדו לפני שבועיים.. :) מדובר בגורים של לברדור גזעיים שעולים בדרך כלל כסף ואני מוסר אותם בחינם !!! אבל חשוב לי שהמעוניין לאמץ את הגור/ים יהיה מי שיכול ויודע לגדל כלבים ושישקיע בכלב את כל ה-
הדבר הזה חשוב לי מאד!! אז אתם מוזמנים להתקשר אליי כל יום.. עד השעות הקטנות של הלילה.. כולל שישי שבת.. מס' טלפון
- 052-3179951, מורדי.

Bakura

New member
הכלבים האלה לא גזעיים

ולא רק שהם לא נראים גזעיים, אין להם גם תעודות. מוטב ורצוי שתעקר את האמא.

שאלה

מאיפה קבעת שאין להם תעודות??? והם כן גזעיים!! אתה לא רוצה לאמץ? - שמור את הדעות שלך לעצמך!!

Bakura

New member
באמת. יש להם תעודות?

פשוט לא נראה לי שתמסור גורים חינם בהתחשב בזה שתעודה הייתה עולה לך 150 שקל, אז אל תנסה לעבוד על אנשים. אין קשר אם אני רוצה לאמץ או לא. למה נתת בכלל לאמא להמליט אם אין לך מה לעשות איתם? תקרא את זה, בבקשה. http://prdupl02.ynet.co.il/ForumFiles/11500077.doc או אחד מהדברים פה- http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/links.asp?id=708&catId=6913 ערב טוב לך

LeeKo

New member
הגורים לא גזעיים מהסיבה הפשוטה

שהם כמעט ולא דומים ללברדור! בכל מקרה,חשוב למסור את הגורים תמורת "דמי רצינות"/"דמי אימוץ" ולבחון טוב טוב את המאמצים הפוטנציאליים! בנוסף,לא למסור אותם לפני גיל 7 שבועות,מחוסנים וכמובן עם התחייבות לעיקור וסירוס בבוא העת!

aaalmoggg

New member
טוב! תשמעו אנשים../images/Emo46.gif

הוא יעשה עם הכלבים האלו מה שבא לו אפילו אם הם לא גזעיים. הוא יעשה את הטוב בעייניו (יש לכם בעיה איתו?אז פשוט אל תסתכלו על הודעה)

Bakura

New member
לא פותרים בעיה שמתעלמים ממנה.

זה לא עובד ככה, שכל אחד עושה מה שבא לו. בסוף כלבים כאלה הולכים לעמותות שבמילא מלאות עד אפס מקום. אם לא שמת לב, הבעיה היא לא על אם הם גזעיים או לא, אלא על למי למסור אותם ועל עיקור האם. ואם מי שירצה אותם זה מי שישתמש בהם לקרבות כלבים? או לניסויים על כלבים? אי אפשר למסור כלבים ככה סתם רק כי אי אפשר להחזיק אותם, צריך לברר למי, קודם.

למעלה