למסירה גו'ן מיטשל מידה 0 ומידה 4 נעלים בלבד ללא מוט, במצב מעולה. נשמח למסור למי שצריך.
ר רינתפ New member 27/4/14 #1 למסירה גו'ן מיטשל מידה 0 ומידה 4 נעלים בלבד ללא מוט, במצב מעולה. נשמח למסור למי שצריך.
ע עץ השדה4 New member 27/4/14 #2 אנחנו נשמח למידה 4 איפה אתם גרים? תוכלי לשלוח לי במסר את הפרטים שלך ואצור קשר? תודה חמדת
ר רינתפ New member 8/5/14 #3 היי חמדת שלחת לי מספר בפרטי? יש לי איזה תקלה מסתורית אני רואה שיש מסר אבל לא מצליחה להיכנס לתא ולא מצליחה לשלוח לך הודעה בפרטי את מוזמנת להתקשר 04-9898546
היי חמדת שלחת לי מספר בפרטי? יש לי איזה תקלה מסתורית אני רואה שיש מסר אבל לא מצליחה להיכנס לתא ולא מצליחה לשלוח לך הודעה בפרטי את מוזמנת להתקשר 04-9898546
י יעלממממ New member 18/5/14 #4 נעליים- מידה 0 שלום, הבן שלנו מסיים בקרוב את שלב הגבסים ואנו נזדקק לנעליים. האורתופד שלו אמר לנו לחפש נעלי אלפא פלקס מידה 80 שהיא המידה הכי קטנה, או נעלי ג'וני מיטשל במידה המקבילה. האם מידה 0 היא המידה הכי קטנה? אם כן, נשמח לקבל אותם. תודה רבה! יעל
נעליים- מידה 0 שלום, הבן שלנו מסיים בקרוב את שלב הגבסים ואנו נזדקק לנעליים. האורתופד שלו אמר לנו לחפש נעלי אלפא פלקס מידה 80 שהיא המידה הכי קטנה, או נעלי ג'וני מיטשל במידה המקבילה. האם מידה 0 היא המידה הכי קטנה? אם כן, נשמח לקבל אותם. תודה רבה! יעל