למסירה דחוף...אין מקום בבית עשינו שינויים...

למסירה דחוף...אין מקום בבית עשינו שינויים...

2 תמונות של סלבדור דאלי לסלון,2 מעילים לילדות מידה 14 ומידה 16 אחד תכלת ואחד ורוד,מעיל לנשים מידה X-SMALL בצבע אופואיט חדש עם טיקט,וילון תחרה לבנה לחלון חדר,סימילאק חדש לא פתוח שלב 1 ועוד כמה דוגמיות של מטרנה שלב 1

סוזי10

New member
אשמח לוילון אם פנוי?

איזה גודל הוא ? ומהיכן שינוע . תודה ושבוע טוב.

הוילון פנוי הוא בגודל חלון רגיל של חדר

אני מבת ים זה לא תחרה עדינה זו תחרה גסה כזו כמו שהיה פעם אבל הוא יפה אני אהבתי אותו מאוד אבל עכשיו רוצה להחליף לוילונות אחרים,בכל אופן הוא פנוי בשבילך...שבוע טוב שיהיה

שוקולתה

New member
סוזי האם תוכלי לשנע לי ממנה בבקשה מותק

עם את נוסעת לבת ים . תשאירי את הילדים שלך אצלי הבת תישמח מאוד מאוד וגם אני .נו תנסי תבואי לכוס קפה פעם ראשונה שאני מזמינה

מה כבד התמונות?בכלל לא...

אז מי לוקח מה...את לוקחת לכולם ...יפה 3 ציפורים במכה אחת...אתן לך גם את המעילים אולי יהיה לך למי להעביר הם מאוד יפים

המחשב עומד למות כל רגע...אם אני לא מגיבה...

0545563662 או 0777667021 שלא תחשבו שאני מתחמקת המחשב גוסס ולא תמיד מצליחה להכנס לפורום או בכלל לכל אתר במחשב אז אני במספרים הנל"ל ערב טוב שיהיה...

מה קורה עם הדברים?סוזי שוקולתה ואורלוש...

תודיעו לי מה קורה כי אם אתן לא רוצות לפחות את הסימילאק אני אעביר יש מישהי שרוצה שזה הכי חשוב את השאר אני יכולה לשמור אצלי בינתיים לא בוער אבל תודיעו אם כן...המשך יום נפלא

מאיפה האיסוף?

אשמח לדאלי אחד עבור מכר, אם - שוקולתה מסכימה להתחלק ואם - השינוע אפשרי בשבילי. שבוע טוב. תודה.

למעלה